2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 30074 بازدید | 4593 پست
آزی من ماسک های آبرسانی رو مرتب که استفاده کنم یه مدت بعد انگاری بوتاکس کردی ولی باید حتما روزانه اس ...

همین ماسک های ورقه ای ساراا؟؟؟

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مخصوصا خیار فریز شده رو تابستونا که صورتم ماساژ میدم خیلی خیلی تاثیر خوبی داره 👌👌👌

اونووو ک خودمم ازوقتی ساحلی گفته ...پایش شدم

آش رشته فوق العادست 😋😋😋😋رشته از من ... فقط یه کاسه هم به من بفرست آزی

چشششششمممم، کاسه چیه !!!

کل قابلمه واسه تووووووو

روز بخیر دخترا 💜💙💜💙من از صبح کلی پاکسازی کردن جریان انرژی مثبت رو کاملا حس میکنم 😍😍راستی دخترا ...

سلام سارا جوننن

چاکراه ها رو‌من بشدت پایتم...بشدتااااااا

وای منم داشتم از اون چکمه ها یادمه هلنو باردار بودم داشتم از سونو برمیگشتم تو یه مغازه دیدم از اون م ...

سلام‌اره اره بزار زهرااا

سلام قند و نباتای من🌹🌹

روزتون بخیر

سارااا عاشقتم با این معجزه آب😍

دخترا من بعد از مدتها برگشتم سرکار

خداروشکر که هستین

خداروشکر باهاتون اشنا شدم

خداروشکر تاپیک خوب داریم و هدفمندیم

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️

یادم نرفته هااا

یکم کارام سبک بشه،شاهنامه هم میزارم براتون😘

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️

ای جووون دلم😍