2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 16541 بازدید | 2581 پست
کی هست که تو رو نخواد ساحل ؟؟؟😍😍😍ساحل یاد دوران دانشگاه افتادم یکی از بچه ها تولدش بود چند تامون ...

😂😂من عمرا بدون دعوت جایی برم.

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
سلام دوستان🌹امیدوارم حال دل تک تکتون عاااالی باشه🥰تاپیکتون رو خیلی دوست داشتم دنبال کنم و چالش هار ...

سلام‌عزیزم

خوشحال میشیم بیای توی جمع ما...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آزی ولی من حیاط دوست دارم ولی همیشه آپارتمان بودم فقط خونه مامان بزرگم حیاط دار بود😊😊میدونی من چی ...

😂😂😂 جای شکرش باقیه ک‌ما سرویسامون داخل ساختمونه

وگرنه من منجمد شده بودم🥶

حق داری بخدا شاید کسی اندازه من درکت نکنه واسه ساختمون روستا یه جوری فیگور گرفتم گفتم که تموم هزینه ...

راستی ساحل ساختمونت خیلی مبارکه عزیزم

توی چه مرحله ای هست؟؟

اره عزیزم بلدم گواهینامه هم دارم منتها چون تهران رو مثل کرمانشاه خوب بلد نیستم فقط مسیر هایی که راه ...

دلیل جواب مثبتت فقط 😉😉

ساحل همسر من به عنوان یه آپشن به من نگاه میکنه میگه خیلی خوبه که توی آپشن هات رانندگی هم هست 🙈☺😆😟

محیا پیرو اون‌تاپیکه😄گفتم‌بیایم خونه خودمون بحرفیماونجا خونه مردم بود🤭🤭🤭اره منم علاقه دارم‌ب ای ...

اره بزار حتما 

آزی من برا تابستون و بهار گفتم بگیرم 

راستی لباس گرم ندارم 

احتمالا بگیرم 

بنظرت چی خوبه بگیرم 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

آزی ولی من حیاط دوست دارم ولی همیشه آپارتمان بودم فقط خونه مامان بزرگم حیاط دار بود😊😊میدونی من چی ...

😁😁😁😁😁 من از همین ک تو گفتی 

از حیاط بدم خوشم نمیاد

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

دیروز دهمین سالگرد ازدواجمون بود ، توی این ده سال همه ایده ها و هنرهام رو خرج کرده بودم و واقعا دیگه ایده ای نداشتم که جدید باشه و ازش استفاده کنم🤭 البته نزدیک بودن سالگردمون به یلدا و روز مادر هم بی تاثیر نبود😁

تا شب قبلش هم دوتایی منگ بودیم چیکار کنیم چون کیک خورده بودیم پس قطعا کیک و تزینن و... خودبخود حذف شده بود از ذهنمون، و اینکه من و همسرم توی سالگرد ازدواجمون کادو نمیگیریم برای همدیگه و سعی میکنیم بجاش یه وسیله مشترک برای خونمون بگیریم🥰 که اینم امسال نگرفتیم🤭

فقط اینش مشخص بود که شوهرم مرخصی گرفته و خونه اس😂 شب قبلش حالم گرفته شد و  احساس کردم پسرم تب داره و بهش استامینوفن دادم که بیشتر نشه و خیلی ناراحت بودم از تب کردنش و از اینکه فردامون خراب بشه ، ولی بازم گفتم انشالله مریضیش سخت نشه،سالگرد پیشکش🙃 که خداروشکررررر با همون یه بار استا پایین اومد تبش و اوکی شد که خودمم نفهمیدم چطور تبی بود😅 شب بلیط سینما گرفتیم برای فردا ( فیلم شنگول و منگول )🤭😁 رو ببینیم، بعدش هم بیرون ناهار خوردیم و راه رفتیم و گشتیم و گشتیم تا رسیدیم یه مغازه ، دوتا ماگ خوشگل خریدیم یادگاری امروزمون و اومدیم خونه ، به همین سادگی خیلللی بهمون خوش گذشت 🌹 با اینکه نصف روز تو مترو و اسنپ و پیاده روی... گذشت ولی بیشتر از سالهای دیگه که بدو بدو کیک و تزیین و... داشتیم خوش گذشت ، امیدوارم شما هم حال دلتون خوب باشه🌹

چند تا الهی شکر به خدا بدهکارم

الهی شکر که پسرم مریضیش جدی نشد

الهی شکر که تونستیم یه روز خوب بسازیم

الهی شکر که با همه سختی هایی که داشتیم، زندگیمون ده ساله شد

الهی شکر....

شبم برگشتیم پسرم زود خوابید 

من و همسرم....🫂🤭

بعدشم فیلم دیدیم☺️

بعدش برای اولین بار تو عمرم دیدم پسرم توی خواب غش غش داره میخنده🤭😅 حدود پنج دقیقه پشت سرهم بدون مکث فقط داشت با صدای بلند میخندید که من به ف_ال نیک گرفتم خنده هاشو، چون سابقه نداشته تو خواب اینقدر طولانی و با صدای بلند بخنده❤️😍 بعدشم از خواب بیدار شد و تا ساعت دو نیمه شب نخوابید و منم پا به پاش نخوابیدم و صدای خروپف شوهرمو میشنیدم😅 و با پسرم بازی میکردم خسته بشه دوباره بخوابه🤭☺️