2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 16619 بازدید | 2587 پست
واااااااااااااااااای دختراااااااا لبراااا یه ترکیب فوق العاده پیدا کردم واسه پوست نصف سیب زمینی آبپ ...

مرسییی عزیزم.اسکرین‌گرفتم حتما انجامش‌بدم‌مهربون

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
سلام دوستان نازنینم شبتون بخیر امیدوارم که خوش باشین قشنگا وای آزگل جونم ماشالله ماشالله یه اسپند دو ...

سلام‌عزیزم.قربونت گلم

تولدشون‌مبارک

خودتو خسته‌نکن خانوم😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام به پانته آ جونم 🍓

سلام عزیزم خوبی  جوجه ها خوبن💖😀🌹

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
خداروشکر واسه بودن خودت ✨🫀

خیلی عزیزی مهر بانو 😘😘🥰🥰🥰

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
اره خودشه🤭

سلام آزگل جان  

ای جوووونم به خوشگل خانمی   ، هزار

ما شاءالله  بهش باشه  🥰🥰🧿🧿 

اره آزگل جونم شیر خودمو میدم یه کمکی هم داده که شبیه فرنی اما فرنی نیست 😆نمی‌دونم چیه هم شفافه هم ...

ساحل جان این حالت ضعف رفتنت بخاطر اینه که شیر میدی عزیزم  

ما خانمی که شیر میده رو بهش میگیم که ماهی بیشتر بخوره آجیل و   کنجد و شوید پلو میدیم چون شوید شیر رو زیاد میکنه 

آبگوشت پر نخود میدیم ( البته بخیسون که نفخش رو بگیری ) 

سلام آزگل جان ای جوووونم به خوشگل خانمی ، هزار ما شاءالله بهش باشه 🥰🥰🧿🧿

قربونتون عزیزم

وای واقعااااا؟؟؟ نگین آقا آستین کوتاه؟؟؟ دلم خواست 🫠 🫠 شدیداً دلم آفتاب میخواد خدارو هزاران بار شک ...

به سلامتی 🥰 

آره ساحل جان تازه بیشتر خانمها خم هنوز لباس  گرم نمیپوشند 😉

من سرمایی هستم با پالتو بعضی وقتا  میرم بیرون بعد نگاه میکنم اکثریت با لباس بهاره هستند 😊 

عزیزم  خیلی خوشحال  میشیم تشریف بیارید 🥰

قربونتون عزیزم

خدا نکنه خواهری   ♥️

دختر نازت رو بجام ببوس 😘😘

😂😂😂😂 هدا جون خیلی باحالیببین گلم از جاهای آروم و کم ترافیک شروع کن هیچ کدوم از ما همون اول حرفه ...

تازه قبل اینکه شوهرم بیاد سوییچ می‌زارم که متوجه نشه تباهی منو 😂😂😂

آموزشگاه همون زمان که گواهی نامه گرفتم اونم سالها پیش دیگه نه.

شوهرم که پیشمه اونم روزای جمعه میریم خیابوون‌.ترس دارم من.

😄😄😄ن عزیزم‌درست‌ گفتیایشونم‌فاطمه بود اسمشون، ک باردار بودن...من‌خواستم‌کمی شیطنت‌کنم😜سر بسر اون ...

من نبودم 

چی شده 

😁

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم.