2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 16086 بازدید | 2502 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نظرت چیه ؟

اره قشنگه بنظرم،متفاوته،نهههه

الان‌ک خونه های خودمون گچ و این‌جور چیزاست،لاقن این‌خونه‌متفاوت باشه‌...

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
قربون توووو برم انشالله بهترینها سهم خودت باشه عکسشو دارم منتها هنوز تکمیل نیست سقف و دیوار بالا رفت ...

بسلامتی خواهر قشنگم 

انشالله صدای خنده هاتون توش بپیچه

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

و‌منی‌ک‌خونه ویلایی دارم، و‌گاهی توهُم‌میزنم🥴

خونه ویلایی 😍😍😍😍

آخه تو تنها نیستی کوچولو ها همیشه همراتن 😊 .

آزی من یبار پاییز خونه مامان بزرگم مونده بودم حیاطشونم بزرگه فقط من و مامان بزرگم بودیم ...

نصف شب مامان بزرگم خوابیده بود من یه صدایی مثل قدم و کشیدن کفش روی زمین میشنیدم 😖😓😱

کل چراغای حیاط رو از داخل روشن کردم ولی کسی نبود با خودم گفتم حتما گربه هست ولی تا صبح نتونستم بخوابم .

فرداش که توی حیاط بودم دیدم صدای افتادم برگای بزرگ از درختاس و اینکه باد تکونش میداد زمین مثل کشیدن کفش روی زمین صدا میداد 😊

سلام.سارای عزیزم حالت چطوره ؟چند وقته برنامه ریزی هاتو می‌نویسی ؟من چند روز نهایت یک هفته میتونم پای ...

سلام گلم ممنون خوبی؟

من یکسالی میشه مرتب می نویسم و خیلی به زندگیم نظم داده

منم اوایل همش تنبلیم میشد و می گفتم حالا امروز رو بی خیال از فردا ولی یبار کتاب قانون پنج ثانیه رو خوندم تصمیم گرفتم به مدت 21 روز در هر حالتی و هر شرایطی باشم حتما بنویسم بعد 21 روز روتین زندگیم شد

خونه ویلایی 😍😍😍😍آخه تو تنها نیستی کوچولو ها همیشه همراتن 😊 .آزی من یبار پاییز خونه مامان بزرگم ...

اره، پس‌تجربشو داشتی سارا،آدم‌ باکوچکترین‌صدایی هزاران‌فکرو خیال میاد سراغش😂😂😂

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
وای اگه تعریف کنم بهم میخندید،وقتی شوهرم پیاده میشه کاری انجام بده زود سوییچ رو برمیدارم که اگه نیاز ...

😂😂😂😂 هدا جون خیلی باحالی

ببین گلم از جاهای آروم و کم ترافیک شروع کن 

هیچ کدوم از ما همون اول حرفه ای رانندگی نکردیم 

من خودم یادمه قبل اینکه گواهینامه داشته باشم ماشین بابام رو برداشته بودم و از جلوی خونمون تا ناکجا آباد فقط مستقیم رانندگی کردم نمی تونستم کج کنم و بیام اینور خیابون فقط مستقیم جرات رانندگی داشتم 😉😉

تا اینکه ماشین رو برگردوندن و اومدن اینور خیابون و من دوباره مستقیم رفتم و رفتم و رفتم 🙈🙈🙈

گلم تا به استقبال ترس هات نری نمیشه

و من رانندگی رو فقط روزی یاد گرفتم که تنهای تنها بودم قلبم از جا درمیومد ولی مجبور بودم ماشین رو از اون مسیر خارج کنم تا زمانی که بغل دستیت کسی باشه بهش وابسته میشی و مدام باید کنارت یکی باشه که بهش پناه ببری

البته نمیدونم رانندگیت در چه حده ؟ آموزشگاه رفتی ؟

سارا هر روز حمام میری؟

نه زمستونا سردم میشه هفته ای سه چهار بار میدم هدا ..

اینجا چند تا چالش میزارم واسه ریلکس کردن حموم با دوش رویایی و باز کردن چاکراها فوق العادست حتما انجام بده خیلی خوبه 👌👌

واای محیا،من‌دیشب خواب بدی دیدم‌ برا‌مامان،از خواب پریدم‌ایه الکرسی خوندم براش‌‌....بعد صبی بهش زنگ ...

خدا رو هزاران بار شکر آزی که بخیر گذشته ...

عزیززززم میدونم اون لحظه چی کشیدی 😙😙😙

خدا خودش حافظ تموم مامانای نارنین باشه

خواهش میکنم گلم 🌹 فاطمه جان من از وقتی که این روش رو یاد گرفتم دست و دلبازانه سیر مصرف میکنم ...

پانته آ جون من تا حالا شوید پلو درست نکردم

ما شوید رو فقط توی باقالی پلو میزنیم

خوشمزس ؟؟؟؟؟