2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 16086 بازدید | 2502 پست
اره شنیدم ولی خوب باید از جای مطمعا بگیرم 😁 فرقی نمیکنه عزیزم مهم نیت🤣🤣🤣

انشالله بهترینش قسمتت بشه عزیزم

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ساحل توم پشت ماشین میشینی یعنی بلدی؟؟؟

اره عزیزم بلدم گواهینامه هم دارم 

منتها چون  تهران رو مثل کرمانشاه خوب بلد نیستم 

فقط مسیر هایی که راه همیشگیمه بلدم

خونه مادرشوهر و خواهر شوهر و فامیل های حامد 

که اونا هم همیشه با حامد میرم پیش نمیاد پشت فرمان بشینم 

خودش میشینه راحت و آسوده 😂🫠

رانندگیش هم خیلی خوبه 

یکی از دلایل جواب مثبتم بهش همین رانندگیش بود 

اولین باری که منو رسوند اصلا نفهمیدم چطور رسیدیم و چرا دیر رسیدیم 

یکنواخت  میروند من فکر میکردم آسفالت های شهرمون روان شده 

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

عبارت تاکیدی امروزمون 👇دنیا پر از پول و فراوانیه و من جاذب این پول و فراوانیم

سلاممممم

سارا هسدن...محیا‌جان...هرچند میدونم الان‌میگی‌مهم‌نیته😂😂😂

😂😂😂😂😂

سلاممممممم به همگی دوستان عزیزمممم روز خوبی رو داشته باشین ♥️ 

دخترا این روزا پوست انار و پرتغال و نارنگی رو خشک کنین 

من نیستم مشغول اونام 😂😂😂😂

بعد که خشک شد پودر کنین و ماسک شه با ماست و لذتشو ببرین 

راستی دیروز کلا صفحه اینستامو حذف کردم یه صفحه ناشناس شخصی ساختم همه عکس و فیلم و مطلبایی که دوستدارم رو داخلش به اشتراک میزارم 

هرچندفالورش فقط حامده😂😂😂 

اما بازم خوبه 

دیروز کیک هویج پخته بودم بعد عکسشو گذاشته بودم و تموم احساساتمو راجب کیکِ نوشته بودم 

برگشته بود می‌گفت دلم نمیاد بخورمش احساس گناه میکنم چطور کیک اسفنجی هویجی رو بجوم آخه 😂😂😂😂

منو مسخره میکرد شمر بن آل زیاد

واای محیا،من‌دیشب خواب بدی دیدم‌ برا‌مامان،از خواب پریدم‌ایه الکرسی خوندم براش‌‌....بعد صبی بهش زنگ ...

عزیزدلممممم با خوندن پیامت دلم  هر لحظه دلم هری میریخت

خداروشکر صد هزار مرتبه شکر چیزی نشده سلامت و  باشن همیشه

😁😁😁😁

هی خدا ی زمانی من ازت سوتی میگرفتم 

الان تو از من 

ولی من باز میگم 

باز 

باز 

باز 

مهم نیت😑😑😑😑😑😑😑

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

بخدا 

بزور خودم رو گرفته بودم 

داشتم منفجر میشدم پیش شوهرم😁😁😁😁

🤣🤣🤣🤣🤣

خب آخه هست هرچی رو دکتر به فسقلیا میده انگار می‌نویسه حامد توام بخور روزایی که بیمارستان بودم واسه ز ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😁🤣

خدا 

از دست تو حامد

😂😂😂😂از محبت زیادیه بخدا منم بچه میبینم دوسدارم محکم بغلش کنم جیغش دربیاد یا بزنمش جیغ بکشه فشار ...

منم همینم 🤭🤭🤭🤭

گاز میگیرم 

پسرم رو میچلونم😁