2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 16086 بازدید | 2502 پست
ای قربون فندقا برم از الان پسر بودنش داره نشون میده،خودش باشه و خودش😍

😂😂😂😂😂😂 اره خاله آتای خوشگلشون 

خدانکنهههههه عزیزه دل 🍓🫀سلامت باشی ✨🫀

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

رفتم برا مامانم کادو خرید 😍😍😍انقد خوشحال شد راستی دخترا تب پسرم برا همینه دوتا از دندون های عقبش ...

به به مبارررررک باشه هم مبارک مادر 

هم مبارک بتمن خاله 💘🍓💘🍓عشق جذاب من ،داره جذابیت هاش تکمیل میشه 😎🤴🏻🧿♥️ 

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کوچیک شماخاله مهربونشون هستن 🫶🏻 🫀 ازگل قشنگم اره خیلی سرده 🥴من توی خونه یخ میزنم چون ارتفاع 🥺 ...

سسلام عزیزم خوبی  

عه رفتی سفر خوش بگذره به سلامتی 

ساحل جان طرف ما که یه کوچولو سرد هستش بیا اینورا 

پریشب رفتیم بیرون هاااا میکردیم بخار میومد یه کیفی میکردیم 

تازه طرفهای ما سرد بود مرکز شهر که اصلا خیلی ها با آستین کوتاه میان بیرون هنوز 😊

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
سلام دخترا روز بخیر 🌹ما که چند لحظه پیش برق نداشتیم گوشیمم شارژ نداشت بتونم بیام اینجا 😊دیشب خونه ...

😍😍😍😍سلاممممممم 

آخرش سر دیر رسیدن های تو و مطالب خوشگلتم شده زنگ میزنم اداره برق شکایت منطقه شمارو میکنم 

چه وضعشه 

نه ما دیگه نرفت خداروشکر 🫠

خداروشکرررر بهتون خوش گذشته عزیزم ♥️ 💕 

چه روز خوبی داشتی ساحلم 😍😍😍😍همیشه یه جوری توصیف میکنی که انگاری ما رو هم با خودت به اونجا میبری ...

کاش بودی سارای قشنگم ❤️ 

عزیزه دلی

دقیقا منم به اون کلمه ی دختر آزی که گفته ( من کنار شما زیبا هستم ) خیلی حس خوبی پیدا کردم اینا حرفای ...

😍😍😍اره ماشاالله 

من که دلم رفت 

وای بحال ازگل 

چقدر خوب کرده فیلم گرفته 💕😍💘

انشالله همه بچه ها آرامش و آسایش رو تجربه کنن

یادمه قبلا راس همین ساعت۱۰ هرشب واسه یکیمون دعا میکردیم...یادتونهههه🥰واقعا ک این ساعت فرکانسش بالاس ...

یادش بخیر ♥️ 💘 

گزارش منامروز به همه کارهایی که تو دفترچه ام نوشتم عمل کردم و تیک زدمشونسریع تر شدم و برای تولد خوا ...

😍😍😍😍😍😍عزیزممممممم چقدر عروس خوبی 🫶🏻🫀🫶🏻🫀🫶🏻🫀به به 🍓🍓🍓🍓اصلاااااا مگه میشه سفارش پدرشوهر اعمال نشه 

خداروشکر عزیزم ♥️ همیشه به شادی و سلامتی بگذره لحظه هاتون

😍😍😍اره ماشاالله من که دلم رفت وای بحال ازگل چقدر خوب کرده فیلم گرفته 💕😍💘انشالله همه بچه ها آرا ...

عزیزدلی🫂💘

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
😍😍😍اره ماشاالله من که دلم رفت وای بحال ازگل چقدر خوب کرده فیلم گرفته 💕😍💘انشالله همه بچه ها آرا ...

الهی آمین،بچهای سرزمینم🙏🏻

😍😍😍😍سلاممممممم آخرش سر دیر رسیدن های تو و مطالب خوشگلتم شده زنگ میزنم اداره برق شکایت منطقه شمار ...

😅😅😅

سسلام عزیزم خوبی عه رفتی سفر خوش بگذره به سلامتی ساحل جان طرف ما که یه کوچولو سرد هستش بیا اینورا پ ...

واقعا؟ سردشون‌نیمشه😅ینی‌گرم اونورا؟؟؟

😂

😂😂😂😂😂

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)