2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 10380 بازدید | 1605 پست
😁😁😁😁 عشقی

محیا یه ورزش یاد گرفتم‌ از‌پینترست،هرکار کردم‌ دانلود نشد ک‌واست‌بفرستم.واسه پر کردن‌هیپ دیپ، منظورم‌ گودی بغل ران هستش.حالا سعیمو‌میکنم‌واست دانش کنم

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
سلام عزیزای دلم.چقدر دوستتون دارم.میگن برای دفع سودا و بلغم حنا بزارید کف پا تا یکماه هفته ای یک روز ...

سلاممممم هدای خوشگلم خوبی ؟ 

مرسییییییییی نازنینم انشالله همیشه پربرکت باشی

راجب محصول  گل خونه ای بود کیفیت رو چطور حفظ کنی و مردم پسند کنی  😍 صادرات میکنن

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلاممممممم ازگل قشنگم مرسییییییییی نازنینم انشالله بهترینها سهم خودت باشه 💕 😍 اقا امین بهتر شد؟

سلام عزیزم...بله خداروشکر بهتر شده

محیا یه ورزش یاد گرفتم‌ از‌پینترست،هرکار کردم‌ دانلود نشد ک‌واست‌بفرستم.واسه پر کردن‌هیپ دیپ، منظورم ...

مرسی آزی 

چند روز بخاطر پسرم ورزش نکردم 

نمیزاره یعنی انشالله خدا بشه باز ادامه بدم 

البته مهمون برام میاد 🤨

😁😁😁 مث اینکه قسمت نیست ورزش بکنم

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

سلام هدا جون خوبی گلم 💕🤗منم حنا رو میزاشتم کف پا دو روز پیش با یه طبیب طب سنتی حرف میزدم میوفت فصل ...

مرسی عزیزم 😍😍چقدر جالب من همیشه فکر میکردم حنا  رو بیشتر  باید زمستون گذاشت 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
مرسی آزی چند روز بخاطر پسرم ورزش نکردم نمیزاره یعنی انشالله خدا بشه باز ادامه بدم البته مهمون برام م ...

😅طوری نیست‌محیا

وقت‌زیاده واسه ورزش کردن...

فعلا بتمن کوچولو رو دریاب...😉

ای جانم خداروهزار مرتبه شکر خواهرم پولدار شده انشالله ب خوشی استفاده شه حس میکنم برا خونه خرج میکنی ...

سلاممممم محیای نازنینم خوبی ؟؟ بتمن  جونم خوبه؟؟ 

انشالله چندین برابرش سمت تو برگرده و خدا برکت بده بشنویم که خونه دوخوابه بزرگ خریدی 🫀😍

😂😂بله عزیزم ۳۰ تومن رو خرج خونه کردم ده تومن رو خرج حامد 

سلام دوستان من دیشب مهمون داشتم امشبم ک در یک حرکت انتحاری زنگ زدیم چند نفر دیگه اومدن خواهر شوهر و ...

😍😍😍😍خواهر کدبانوی خودم 🫂🫀

خداروشکر عزیزم همیشه خوش باشین انشالله🧿🫰🏻💙

سلام به دوستان خوبم 🌹 ،امیدوارم شادیها و دلخوشیهای زندگیتون به بلندی شب یلدا باشه🥰 و آسمون شبهاتون ...

سلاممممم پانته آ جونم خوبی

سلاممممم محیای نازنینم خوبی ؟؟ بتمن جونم خوبه؟؟ انشالله چندین برابرش سمت تو برگرده و خدا برکت بده ب ...

مرسی عزیز دلم 

ممنونم بابت دعای خوبت 😍🤭😍

ب سلامتی عزیزم 

حالا  اقا حامد چرا؟؟

کادو براش خریدی؟😁😁

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

ای جااااانم 💖🥰مبارکت باشه 😻الهی پولهات پر برکت باشن برات و به شادی خرجشون کنی 🥰

مرسییییییییی خواهر خوشگلم انشالله خودتم همیشه پربرکت و شاد  باشی 🫂💕همینطور شکوه جونم 

سلام به همه خصوصا استارتر عزیزتاپیکتون فوق العادس کاش بجای تاپیک یه گروه بزنید راحتتر میشه چک کرد

چه اسم کاربری قشنگی 😍😍😍😍😍

خیلی خوش اومدین خانمی 🌹

من یه تاپیک جدا فقط مختص تمرینات باز میکنم و قفلش میکنم تا مطالب پشت سرهم اونجا باشن و هر از گاهی مرورش کنیم

ای جاااانم😍انشاءالله به خوشی وسلامتی استفاده کنی

سلاممممم مرسییییییییی عزیزدلم انشالله بهترین ها سهم خودت باشه گل من♥️💘💖