2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 9773 بازدید | 1528 پست
ممنون قشنگم لطف داری منو همسرم قبل از اینکه ازدواج کنیم یه مدت دوست بودیم اسم بچه هامونو انتخاب کرده ...

عزیزززززم

خدا واسه هم‌حفظتون‌کنه گلم🌹🤍

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
سلام دخترا چطورین ؟من باحالی داغون زیر پتوم دراین حال🤕😷🤒🤧یه تنگی نفس وحشتناکم گرفتم 😣الزایمرم گ ...

سلام عزیزم بهتری؟؟

فاطمه جون مهم نیست دقیقا جمله ی کپی بگی هر جمله ای که باهاش ارتباط برقرار میکنی رو اون لحظه بگو قشنگم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها ی ی چیز خیلی جالب من امشب ی نفر مهمون دارم بعد حس کردم برامون آناناس میاره چند وقتی بود ک حوس ...

چه حس لاکچری کردی محیا 😉😉😜😜

نوش جونت باشه عزیززززززز دلم 😋😋😋

بعد آناناس میوه گرونیه نمیدونم چطوری اومد تو ذهنم اصن ولی قانون جذب رو کیف کردید 😎

👌👌👌👌👌👌 محیا منم خیلی موقع این مدلی جذبا رو دارم مخصوصا زمانیکه یخچال رو پاکسازی میکنم یکی یکی سبدها رو که پاک میکنم و میزارم با یقین تعیین میکنم که واسه چیه و ...

سلام دوستای عزیزم شبتون بخیر🌙امیدوارم حالتون خوب باشه من امروز نتونستم بیام پیشتون در طول روز ولی ...

زهرا جون کفش های پرنسس کوچولو مبارکه 😍😍😍😍

و البته جایزه ی مشت زنیتون 😉😉

زهرا با این اوضاع بارداریت چرا خودت رو اینقدر اذیت کردی گلم که به کمر درد برسی قشنگم؟؟؟؟؟؟؟ 😯

سلام فاطمه جونم خوبی!؟ممنون گلی

سلام زهرا جون 

شما خوبی جوجوه هات خوبن 

ممنون مهربون 💓🥰

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
سلام عزیزان 😍من اهمال کارم در واقع به شدت ادم پشت گوش بندازی هستم چیکار کنم

سلام خیلی خوش اومدین

به نظرم بهتره یه مدت با برنامه ریزی دقیق پیش برین تا تبدیل به روتین بشه براتون

شب قبل یه لیستی از کارهایی که فردا قراره انجام بدین بنویسین حالا اون لیستتون رو اولویت بندی کنید . سخت ترین کار رو بزارین اول چون اگه آخر بزارینش درگیری فکری پیدا میکنین و  انرژیتون تا اون رو انجام ندادین تحلیل میره برای انجام کاراتون هم از قانون پنج ثانیه استفاده کنید ...

من خودم شب ها به خودم عادت دادم لباسی که قراره فردا توی خونه بپوشم رو میزارم کنار تختم تا صبح تنبلی نکنم و تا بیدار شدم چشمم بهش خورد زود بپوشمش 

یا مثلا شب ها مواد اولیه غذایی که قراره فردا درستش کنم رو داخل یه باکس میزارم و میزارمش داخل یخچال تا فردا برای درست کردن غذا به زحمت نیوفتم به همین خاطر معمولا غذام تا 11 آمادست

نوشتن و برنامه ریزی کردن و قانون پنج ثانیه خیلی به کاراتون سرعت میده  

سلام هدا جون خوبی گلم 💕🤗منم حنا رو میزاشتم کف پا دو روز پیش با یه طبیب طب سنتی حرف میزدم میوفت فصل ...

پس یادمون باشه از فروردین به بعد بکی از چالش هامون همین بشه کنار هم 👌👌

من قبلا نصف حنای بی رنگ نصف نوره قاطی می کردم و میزاشتم کف پام اونقدر آرامبخش بود که نگو 👌

سلام عزیزم صبحت بخیر ممنون از دلداریت اینا همیشه عادتشونه انگار عقده همچین کارهایی انبیخیالش بابا ن ...

😄😄😄😄 وای عقده رو خوب اومدی

قربون تو برم من❤️

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود