2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 3276 بازدید | 545 پست
اره واقعا هلاک تایم بندی شونم نیم ساعت برق یکساعت آب بلافاصله 😂😂۱ و نیم ساعت میشه

واقعا،خواهر بهتره من دهنمو ببندم🤐

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
احتمالا گرسنش بوده ما‌تو‌محلمون داشتیم‌چنتا سگ،دیگه اهالی زنگ زدن‌اومدن‌گرفتنشون

ازگل جون همسایه هامون دارن منتها خدایی کنترلشون میکنن بدون خودشون اصلا توی محله نیستن 

بعد چون صدای پارس اونا میاد حتی گربه و سگ میترسن بیان توی محله من خیلی خیلی کم اینجا یک ولگرد دیدم شاید این دومی باشه 

اگه همیشگی بود 

شاید میشد کاری کرد 

والا کار خوبی کردن  من صبح داشتم سکته رو میزدم 

فقط اینکه حرفمو فهمید و رفت انگار تموم دنیا رو داشتم 😂😂😂میخواستم بیفتم دست و پاشو ماچ ماچی کنم 😂😂😂😂😂

به وضوح میلرزیدم و اشک تو چشامو گرفته بود بعد با خودم تکرار میکردم نترس ببینه ترسیدی حمله می‌کنه انگار نه انگار خیلی سگ بزرگواری بود رفت 

یهو از این 👹👹👹👹شد این 🐭🐭🐭دیگه خودت تصویر سازی کن 😂

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یاد دخترم‌افتادم،اون دستشو ب اتو سوخت 🥺

وای الهی بگردممممم 🥲🥲🥲🥲🥹🥹 چی رو تحمل کرده 🥲بلا ازش به دور باشه 🍓🧿💘🧿🍓

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
عزیزم فعلا به قول یکی بین بالا رفتن بیت کوین و قطعی برق رابطه مستقیمی هستش فعلا بی برقی ادامه د ...

اره دقیقا

😂😂😂😂😂😂😂 همه وسیله های کابینت رو بچین رو کانتر بگو بیای می‌شکنه باید پولشو بدی ببینم میاد 😂😂 ...

کار  از این چیزا گذشته 😶

یکبار بالا رفته بود زده بود لیوان های خوشکلم شکسته بود 

خودشم جیغ میزد 😂😂😂

دیگه می‌سازم 

تا بزرگ بشن 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
وای عزیزم چ استرسی کشیدی خداروشکر بخیر گذشته ایییییی خدا چ‌حیون خوبی بوده ترس رو تو چشات دیده ساحل م ...

وای محیا حق داشتی بخدا خداروشکر شوهرت اومده و به خیر گذشته 

بخدا فکر کنم اگه سیر باشن دیگه کاری ندارن اونا هم مخلوقات خدا هستن ولی متأسفانه شرایط براشون فراهم نیست 

باورت میشه چند روز پیش داشتم از بالکن بیرون رو نگاه میکردم بعد یه گربه مشکی کوچولو همراه یه خانومه میومد این چندبار ردش کرد اما اون باز میومد

گربه ها هم اینجوری شدن 😂دیگه امنیت نمونده

[QUOTE=364529342] عزیزدلی ♥️ 💕 😍 خاله مهربونشون اره عزیزم پسرن دوقلورادین و رادوین رادین خوابالو و آرومه رادوین شکمو ..QUOTE]

ساحل 

رادوین  رو بزار تو جعبه پستش کن برای من 

چند روزی پیش من باشه 😋😋😋

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
خدا نکنه فدات بشم بخدا ساحل تو کشو بود درشم قفل رفته بود بالا دراور کلید رو آورده بود باز کرده بود ی ...

خدارو هزاران بار شکر که به خیر گذشته 

اره می‌دونم باید اول آتیش بسوزونن که بفهمیم چیا بلدن 

الان فسقلی قفل باز کردن بلده پس کلیدو باید قایم کنی

زمان خودمون کی اینجوری بود هزار ماشالله به فسقلیای این زمونه 😂🧿♥️

عزیزدلی ♥️ 💕 😍 خاله مهربونشون اره عزیزم پسرن دوقلورادین و رادوین رادین خوابالو و آرومه رادوین شکمو ...

ای جوون 😍

خاله فداشون دوقلو عشقه💞

بچگیام همش به مامانم میگفتم باید دوتا ابجی دوقلو برام بیاری 😂

الان خودم وحشت دارم 🤦‍♀️😅

البته دلیلشم دوتا شیطون بلای کوچولون که بااختلاف سنی یک سال ۲۴ساعتی درحال ترکوندن خونه یا دعوان 

ن خداروشکر گریه نکرد فهمید من عصبانیم هیچی نگفت😥فقط گفت مامان دیده بالا نمیلم😥😥😥😁😁منم ی زره نا ...

🥹♥️الهی عزیزدلم 

🫠😂🫠😂👻👻👻👻اره وعده سر خرمن داده فسقلی الکی گول نخوریا اون فردا باز کشفیات جدید داره 😉

ازی اینم ی بار با اتو سوخت ی بار با سشوار کاری نیست ک نکرده باشه 😁😁

🥴🥴🥴🥴 من چکار کنم که دوتان اینارو میخونم از آینده م میترسم

عزیزم پادکست مهره ماه چی هست از کجا میتونم گوش بدم؟

تلگرامه https://t.me/parisaanasiiri

یه کاناله که ویس آموزشی گذاشته راجب اهداف و برنامه ریزی و توسعه فردی ویس نترس و قهرمان شو 

راجب روابط و اجتماع و .. هم مهره مار 

ازگل جون همسایه هامون دارن منتها خدایی کنترلشون میکنن بدون خودشون اصلا توی محله نیستن بعد چون صدای پ ...

😂😂😂😂حتما ک‌اگه ب دست وپاش می افتادی جواب بود🤣🤣🤣

ولی اره،منم شنیدم

سگا متوجه ترس ما بشن‌حمله میکنن، این‌سگه‌متمدنی بود بانگاه ب صلح رسید ،دمش‌گرم،،،😂

دخترا من میخوام واسه تولد دخترداداشم یه کادو خوب بخرم.ولی واقعا نمیدونم‌چی باشه.آخه همه چیز خداروشکر ...

دخترا تو سن معمولا عاشق لاک وگل سرواکسورین ببین به چی بیشترعلاقه داره خواهرزاده منم عاشق اینه موهاش مدل قشنگ بافت بزنه ازهرچی چیز قشنگ مربوط به مو باشه خوشش میاد البته لوازم تحریر فانتزیم خوبه یا پازل هزار تیکه 

وای الهی بگردممممم 🥲🥲🥲🥲🥹🥹 چی رو تحمل کرده 🥲بلا ازش به دور باشه 🍓🧿💘🧿🍓

مرسی خوشگلم

همینجور از دلبندای خودت و همه بچها