2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 85132 بازدید | 11731 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هدی جون من فقط زمستونا سشوار می کشم هوا که گرم میشه میزارم موهام به حالت طبیعی خشک بشهدر مورد صاف کر ...

سارا من تا حالا ماسک مو استفاده نکردم.چه ماسکی استفاده میکنی؟اسمش چیه؟

من موهام خیلی عالی بود همیشه فقط یه شامپو شبنم میزدم یادش بخیر.ولی از اولین رنگی که عروسیم بود زده کلا دیگه خراب شد و البته شهر زندگیم هم عوض شد شاید از آب این شهر باشه 

سلام هدا جون تا حالا روغن ارگان بعد از حموم استفاده کردی فقط ۳ الی ۴ قطره بعد ار اینکه موهاتون نیم خ ...

نه اصلا عزیزم نزدم تا حالا .ولی روغن نارگیل،سیاه دونه،زیتون و وازلین خیلی البته نسبت به قبل کمی بهتر شده

سلام دخملا خوبین؟خوشین؟

محیا چه خوب عشقم پرانرژی تر شدی همینجوری ادامه بده 

منم اینروزا خیلی بهتر شدم روتین داریم هم خودم هم بچه هام

خوابشونو یکی کردم خواب ظهر و شب سر وقت میخوابن این باعث آرامشم شده

در راستای بانظم بودن هم تلاش میکنم  به قول سارا جون انگار یکی گوشزد میکنه 

جدیدا وقتی از حموم میام موهامو میبافم بعدش که باز میکنم ویو میشه یه تنوع خوبه برام

بیشتر به بدن و پاهام میرسم

آب میخورم و کمتر به افکار منفی بها میدم

امسال با سلیقه تر شدم

و در برخورد با وسیله هام آروم تر شدم

دوس دارم کمتر حرف بزنم و بیشتر شنونده باشم

یه استایل جدید هم انتخاب کردم استایل اسپرت و لش تقریبا قبلا خیلی کلاسیک میپوشیدم ولی اونروز رفتم یه شلوار جین مام خریدم عاشقش شدم

برا خونه برنامه نوشتم و طبق اون میرم جلو

سعی میکنم با دوتا بچه تو خونه ظاهرم و لباسام هم مرتب و تمیز باشه

نه اصلا عزیزم نزدم تا حالا .ولی روغن نارگیل،سیاه دونه،زیتون و وازلین خیلی البته نسبت به قبل کمی بهتر ...

خوبی روغن ارگان اینه نسبت به روغن های دیگه خیلی خیلی سبک تر هست 

در حد چند. قطره برا نرم شدن مو عالیه 

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

سلام دخملا خوبین؟خوشین؟محیا چه خوب عشقم پرانرژی تر شدی همینجوری ادامه بده منم اینروزا خیلی بهتر شدم ...

عالیه عزیزم 

انشالله که بهترین ها برات اتفاق بیافته 

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

دخترا یه سوال

شما برا کم کردن اشتها تون چی استفاده می‌کنید ؟؟؟؟

من صبح ها ناشتا زرد چوبه میخورم 

گاهی هم دمنوش چایی سبز 

تخم شربتی و تخم کتان هم استفاده کردم برا من  زیاد تاثیر نداره 

سارا من تا حالا ماسک مو استفاده نکردم.چه ماسکی استفاده میکنی؟اسمش چیه؟من موهام خیلی عالی بود همیشه ف ...

جدی ؟؟؟ چه جالب

هدی جون ماسک نمیزنی موهات حالت وز نداره؟؟

واقعا قدیما با هر چی دم دست بود حتی صابون مدها رو می شستن مثل الانم کسی ریزش مو نداشت...

هدی جونم من گاهی وقت داسته باشم قبل از حموم یه روغن طبیعی  ( نارگیل . زیتون و ... ) رو توی تابه گرم می کنم نیم ساعت قبل به موهام میزنم میرم حموم 

توی شامپوهایی هم که استفاده میکنم یه کوچولو نمک میریزم واسه ریزش مو و شوره خیلی خوبه 👌

ماسک مو هام رو دوره ای عوض میکنم چون ساحلمون گفته لوازم آرایشی و بهداشتی رو باید هر از گاهی عوض کرد تا پوست و مو بهش عادت نکنن و اثر گذاریش بیشتر باشه ..

الان ماسک مو فولیکا رو استفاده میکنم رنگ بنفش

سلام دخملا خوبین؟خوشین؟محیا چه خوب عشقم پرانرژی تر شدی همینجوری ادامه بده منم اینروزا خیلی بهتر شدم ...

زهرا جون چقدر انرژی گرفتم از این پیامت 😍😍😍😍😍

امیدوارم شاهد بهترین ها باشی گلم