2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 30331 بازدید | 4605 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای زهرا خیلی خوشگل میشه پتوس و گل بامبو رو من دیدم که میزارن محشره اگه ترکیب اون قسمت رنگ مشکی و ق ...

مرسیییی خوشگلم منم عاشق پتوس و بامبوام دوسدارم یه همچین دیزاینی بزنم

ممنون از ترکیب رنگ‌هایی که گفتی🌹

سلامممممممم زهرای قشنگممممم خوبی هلن جونم پاشای خاله خوبن؟؟ عشق منیییییی عزیزدلم مرسییییییییی از احو ...

سلام مهربون خانم ممنون قشنگم هلن سلام داره به خالش😘 پاشا هم تا دوهفته دیگه بدنیا میاد خاله جونش😍

خداروشکر که بهترن عزیزدلم انشالا همیشه سلامت باشن

قوربونت برم خواهری یه کوچولو ترسیدم فقط😁

نه متاسفانه زهرا جونسیصد و خورده ای صفحه اعلان ها رو دو بار چک کردم نه برای شما نه برای هدی جون هیچ ...

مال منم قاطی لایکا شده ساراجون

فاطمه جون میگه برو قسمت نینی سایت من اونجا پایین هست حالا اگه زحمتی نیست میشه چک کنی شاید بود!

زهرا مدلی که من دیدم همین قهوه ای سوخته رو حالت قالب مربعی و مستطیل اشکال هندسی مختلف چیده بودن بعد ...

وای ساحل چه خوشگل😍😍😍

اگه بشه عکس بدی دقیق ببینم تصورشم قشنگه

عالی میشه

ممنون ازت خوشگلم

بسم الله الرحمن الرحیم 

خدایا شکرت که از ته دلم خبر داری 

خدایا شکرت که حرف دلم رو میخونی 

خدایا شکرت که هوام رو داری 

خدایا شکرت بخاطر سلامتی خودم و خانوادم و اطرافیانم 

خدایا شکرت بخاطر اتفاقات خوب امروز 

خدایا شکرت بخاطر معحزه ای مه قراره فردا از تو ببینم 

خدایا شکرت که بی منت روزی میدهی 

خدایا شکرت که روزی من دست تو هست و روز به روز بیشتر میشه 

خدایا شکرت بخاطر رب بودنت و منو پرورش و رشد میدی 

خدایا شکرت بخاطر اکبر بودنت که از همه جیز تو این دنیا بزرگتری و چه دلخوشی بزرگتر از این 

خدایا شکرت بخاطر رحمان بودنت که به همه میبخشی

خدایا شکرت بخاطر سمیع بودنت که شنوا حرفم هستی 

خدایا شکرت بخاطر تواب بودنت که منو نا امید نمیکنی 

خدایا شکرت بخاطر رزاق بودنت

خدایا شکرت بخاطر پسرهام که زیر سایه رحمت تو هستن

خدایا شکرت بخاطر پدر و مادرم 

خدایا شکرت بخاطر سروسامان گرفتن داداش هام و خوشبختیشون 

خدایا شکرت بخاطر خواب راحتم 

خدایا شکرت بخاطر فراوانی و نعمت در جهان هستی 

خدایا شکرت بخاطر دست هایم که میتونم کارهام رو بکنم و برای خانواده غذا بپزم 

خدایا شکرت بخاطر پاهای سالمم که میتونم باهاش قدم بزنم 

خدایا شکرت بخاطر چشم هام که میتونم زیبایی های دنیات رو ببینم 

خدایا شکرت بخاطر قلبم که میتونم بنده هات رو دویت داشته باشم 

خدایا شکرت بخاطر گوش هام که میتونم صداهای گوش نواز رو بشنوم 

خدایا شکرت بخاطر پوست زیبا و شفافم 

خدایا شکرت بخاطر حواس 5 گانه ام 

خدایا شکرت بخاطر هر چیزی که تو بهتر میدانی و من عاجزم از فهمیدنش 

ای خدااااای فراوانی ها و ثروت ها 

سپاسگزارم 

سپاسگزارم 

سپاسگزارم شکرگزاری# 💟

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
سارا جون برو قسمت نی نی سایت من «قسمت پروفایل» پایین صفحه نوشته درخواست های دوستیاونجا حتما اسم بچه ...

فاطمه جون میدونی تو چی هستی ؟؟؟؟،

گلی هستی از گلهای  بهشت 😍😍😍😍

هدی جون و زهرا جون درخواستتون رو به لطف فاطمه قبول شد🙆🙆

فاطمه جون میدونی تو چی هستی ؟؟؟؟، گلی هستی از گلهای بهشت 😍😍😍😍هدی جون و زهرا جون درخواستتون رو ب ...

فدات عزیزم 🥰

خداروشکر که مشکل حل شد 🌹

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
پانته آ و استفاده از اسامی خدا برای شکر گزاری رو خیلی دوست دارم حس خوب دارهولی معنی کلمات عربی خیلی ...

دقیقا  😊👌🏻

فاطمه جان  شما که جوشن کبیر رو گوش دادی استاد مقدم میگه  کافیه ما به یکی از اسمهای  خداوند  وصل بشیم دیگه برای تمام زندگیمون کافیه ،سخت نگیر 😀

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
سلام نازنینا روزتون بخیر😘💋🌹خوبین؟خوشین؟راجب چیزهای ترسناک حرف میزنین من میترسم یکمیکی از فامیلامو ...

ای وااای عزیزم  ببخشید  😅

ان شاءالله که به سلامتی زایمان کنی و بغلش کنی  در ضمن  نگران هیچی نباش  خودت و فرزندت رو در حمایت الله قرار بده خدا فرشته هاش رو برات میفرسته 😊🤲

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)