2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 2985 بازدید | 486 پست
😂😂😂😂حتما ک‌اگه ب دست وپاش می افتادی جواب بود🤣🤣🤣ولی اره،منم شنیدمسگا متوجه ترس ما بشن‌حمله میک ...

شک نداشته باش که یه کم دیگه نمیرفت تحمل وزن خودمو نداشتم از کمر نصف میشدم خم میشدم رو پاهاش خدا دادی  😂😂😂😂😂😂😂

اره شبیه سگ تو قصه ها بود 

بعد چی خیلیم سفید بود اگه صاحب داشت الان زندگی لاکچری داشت 

فکر کنم زندگی قبلیش تربیت شده 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
مرسی خوشگلمهمینجور از دلبندای خودت و همه بچها

انشالله عزیزم ♥️ 💕 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخدا ازگل حتی حامد هم فهمیده همینجوری نشسته یهو به یه جایی خیره ست میگم چیه میگه رادوینو چکار کنیم � ...

😂😂😂وااای

قشنگ‌تجسمشون‌کردمممم

من‌بگردم‌واسشووون...

اره واقعا، داره با نگاهش ب رادین‌میگه ،خود شیرین،خودتو پسر خوبه نشون‌میدی😂😂😂

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
مرسی گلم...فدات ساحلی پیشنهادای خوبی دادی،خوشم‌اومد فداتتت..

😍😍😍 خداروشکر 

با کمال میل فقط یهویی زنگ نزنی بگی یکی ساعت و دقیقه نمی‌شناسه همیشه در حال آژیر کشیدنه یا اصلا سیر ن ...

😂😂

شک نداشته باش که یه کم دیگه نمیرفت تحمل وزن خودمو نداشتم از کمر نصف میشدم خم میشدم رو پاهاش خدا دادی ...

😂😂😂😂

😂😂😂بخدا ساحلی...منو تو ،بیشتر واقعیت زندگیمون توی سایت گفتیماز اسم خودمون تا شوهرامونتعداد فرزندا ...

اره بخدا 😂😂😂😂😂😂

آخه تو دیروز گفتی 

سر من به سنگ خورد 

من کلا باید بگی تا جلوی چشمام باز شه وگرنه خودکار خرابکاری میکنم بعد میبینم اشتباه کردم 

چه زیبا جالا چه ص هایی مهم هستن بخونیم

خوش اومدی عزیزم خوشحالیم که اینجایی ❤️ 

من این موقع ها کلی دعا میخونم یعنی هرچی به ذهنم برسه میگم نصف ازاین نصف ازیکی دیگه😂تند تند قول میدم ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

منم همینم کلی نذر و نیاز تعویقی دارم 

دیگه جدیدا می‌نویسم که چیارو نذر کردم و مونده 

عالیه

خوش اومدی عزیزم خوشحالیم که اینجایی ❤️ 

😂😂😂وااایقشنگ‌تجسمشون‌کردمممممن‌بگردم‌واسشووون...اره واقعا، داره با نگاهش ب رادین‌میگه ،خود شیرین، ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂 مرسییییییی از رمز گشاییت اره واقعا همینا رو میگه احساسات مادرانه من باور نداره همچین چیزیه 😂😂

اره بخدا 😂😂😂😂😂😂آخه تو دیروز گفتی سر من به سنگ خورد من کلا باید بگی تا جلوی چشمام باز شه وگرنه ...

😂😂😂والا

😂😂😂😂😂😂😂😂😂 مرسییییییی از رمز گشاییت اره واقعا همینا رو میگه احساسات مادرانه من باور نداره هم ...

😂😂😂عزیزززم

😂😂😂بخدا ساحلی...منو تو ،بیشتر واقعیت زندگیمون توی سایت گفتیماز اسم خودمون تا شوهرامونتعداد فرزندا ...

منو میگی من ک دیگه جد ابادمم اینجا گفتم 😄😄😄

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود