2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 30025 بازدید | 4586 پست
آزگل جان برای چاکراه ریشه استاد مقدم میگه برید تو طبیعت و درخت بغل کنید چون ریشه های درخت در زمین ...

چه جالب بغل کردن درخت 😍😍😍😍😍

باز شدن چاکرای ریشه خیلی مرتبط با طبیعت و مخصوصا زمین هست حتی بدون کفش خاک رو لمس کردن فوق العادست واسه چاکرای ریشه

دیدین کنار ساحل بدون کفش روی شن ها که پیاده روی می کنیم اصلا یه حس آرامش عجیبی داریم 👌

ولی از بغل کردن درخت خوشم اومد مرسی گلم  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقت کردی داریم به جایی میرسی کع هر کاری قدیمی ها میکردن یه دلیلی پشتش بوده و برای سلامتی مفید بوده � ...

دقیقا

فاطمه من هر حرفی رو که مادربزگم گفته رو الان توی کتابای روانشناسی می خونم منتهی اون به زبون خودش گفته اینا علمی ترش کردن

دوستای خوشگلم سلااااام امیدوارم روزتون عاااالی باشه🥰طبق قرارمون من اومدم از کلاس روانشناسی گروهی که ...

سلام‌رسپینا جان...

خیلی ممنون ک با ما هم‌ب اشتراک‌گذاشتی... و خوشحال میشیم بازم واسمون بزاری...

منم همیشه سعی میکنم جنبه مثبت قضیه رو ببینم.

مثلا چندشب پیش باشوهرم‌رفتیم‌بنزین‌بزنیم، همون پمپی ک‌ما وایسادیم،همینجور ک‌نوبت‌ما شد خراب شد، شوهرم‌گف حالا من‌میگم‌بدشانسم‌تو هی بگو ن، نه😂 من ب این‌میگم‌بدشانسی، منم گفتم‌ ولی من ب این‌میگم حکمت...بهش گفتم تو اینو در نظر بگیر شاید همین‌چنددقیقه ای ک بخاطر خرابی پمپ ما معطل شدیم شاید خدایی نکرده قرار بوده جلوتر یه اتفاقی واسمون بیفته.پس یه حکمتی بوده ک‌پمپ خراب شده...

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
وای فاطمه 😂😂😂 مامانا چه کارایی که نمی کردنمامان منم یه جاهایی جمع می کرد فقط به من می گفت که اطلا ...

تو هم بر میداشتیوووو، میرفتی واس خودت خرید😂😂😂😂

آزی ولی اسم یوگی خیلی قشنگتره😍😍کاش خانم بلا تجدید نظر کنه😊😉

سارا جون، با کلی خواهش، ک دخترم آیهان نزاریم نی نی ،ناراحت‌میشه و از این حرفا

آخرش گف پس بزاریم فوفو، اسم یه سریال خانگی بود ک واسه بچه ها بودش...تصویب شد فوفو🦜

😂😂😂 پانته آ فقط مادر شوهرتمنم باید دست بکار بشم شیشه های خونمون رو تمیز کنیم آخه هر موقع پاک شده ...

دقیقا با کارواش موافقم😅

دوستای خوشگلم سلااااام امیدوارم روزتون عاااالی باشه🥰طبق قرارمون من اومدم از کلاس روانشناسی گروهی که ...

رسپینا خیلی خیلی خیلی ممنونم که ما رو هم فراموش نکردی و به ماهم مطالب رو گذاشتی

با اجازت میزارمشون تاپیک تمرینامون تا هر از گاهی مرور کنیم 🌹🌹

😂😂😂من مامانم قبلا پول رو میزاشت تو کمد دیواری بین تشک ها بعد عید که میشد تو خونه تکونیکلی پول جام ...

مامان منم میزاشت یادمه یدفعه یه بسته دوهزاری پیدا شد موقع خونه تکونی خودشم یادش نبود کی گذاشت با تعجب نگاه میکرد میگف این ازکجا اومد😂