2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 29774 بازدید | 4544 پست
بچه ها صورتم انقد لاغر شده حالم گرفته شده هم تیره تر شده هم لاغر ولی شکم خداروهزار مرتبه هست بمبم تک ...

محیا شکم وفاداریش رو نشون داده که تحت هر شرایطی تنهات نمیزاره 😂😂😉😉

محیا دو سه روز استراحت کنی و مایعات بخوری زودی به حالت قبل برمی گرده منم وقتی مریض بشم صورتم سریع لاغر میشه ولی زودم درست میشه

فقط باید بخوری بخوری بخورییییی تاچاق شه😄😄شوخی کردم ولی واقعا یکاری ک قطعی باشه واسه چاق کردن تنها ...

آزی من ماسک های آبرسانی رو مرتب که استفاده کنم یه مدت بعد انگاری بوتاکس کردی ولی باید حتما روزانه استفاده بشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط باید بخوری بخوری بخورییییی تاچاق شه😄😄شوخی کردم ولی واقعا یکاری ک قطعی باشه واسه چاق کردن تنها ...

مخصوصا خیار فریز شده رو تابستونا که صورتم ماساژ میدم خیلی خیلی تاثیر خوبی داره 👌👌👌

دلم‌هوس آش کرده،همه‌چیشو دارم،الا اصل کاریشو، رشته😂😂😂دل منم بدموقع هوس میکنه...تنبلیم میاد از خون ...

آش رشته فوق العادست 😋😋😋😋

رشته از من ... فقط یه کاسه هم به من بفرست آزی

سلام دوستان عزیزم و ساحلی مهریون🥰🥰🌹🌹امیدوارم روزتون عاااالی و پر از اتفاق های قشنگ باشه😍❤️زنداد ...

چه جالب 👌👌👌👌

پس لازم شد برم حتما در موردش تحقیق کنم😍😍😍😍

محیا شکم وفاداریش رو نشون داده که تحت هر شرایطی تنهات نمیزاره 😂😂😉😉محیا دو سه روز استراحت کنی و م ...

وفا دار تر از این جزو وجود نداره😁😁😁😁

سالیانیست ک من سنگ صبور خودمم ؛)

سلام محیا صبحت بخیرترکیب پودر جوانه گندم با ماست یا شیر عالیه ژله ناشتا هم عالیه

پودر جوانه گندم با ماست خیلی عالیه 👌👌👌

من اگه مراسمی دعوت بشم از چند روز پیش این ماسک رو میزارم واقعا عالی میشه

وای چه تاپیک خوبی،منم خودمو فراموش کردم چندوقته،اکثر اوقات یه کار کوچیک برای خودم رو از خودم دریغ م ...

سلام خیلی خوش اومدین 🌹

به مرور که جالش هدی هر هفته رو با ما دنبال کنید به یه صلح واقعی با کودک درونتون می رسید که بعد از مدتی اصلا نمی تونین به خودتون بی تفاوت باشین چون عاشق این حس باطنی میشین که خلقش کردین😍

خوردنی یا ماسکه 😁😁😁

محیا من به عنوان ماسک استفاده میکنم

ولی اگه کسی بخواد لاغر کنی یک ربع قبل از غذا بخوره احساس سیری میکنه

کسی هم بخواد چاق بشه بعد از غذا بخوره چاقش میکنه