2777
2789
عنوان

کسی بوده دو بار سیتی اسکن تو یک روز انجام داده باشه❓️😭

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 38 پست
بابا بلاخره ریسکو میبره بالا😭

بدت نیاد از حرفم 

ولی این اضطرابی که داری ریسک ابتلا به بیماری های خودایمنی رو در شما بیشتر می کنه خدای نکرده میمیری شوهرت میره یه زن دیگه می گیره

اون پزشکا و نرسایی که اونجان اصلا ندیدم سرطان بگیرن

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
جدی میگی توروخدااز استرسم الان اومدم خونه خرما گذاشتم جلوش میگم بخورامیدوارم اثر اشعه با خرما که ضد ...

اره عزیزم جدی میگم تقصیر دکتره بود بهش گفته بود از اول عکس بگیر این بنده خدا هم مجبور شد دوباره بره عکس بندازه میدونم دوستمم اون موقع مثل الان شما خیلی غصه خورد ولی خدارو شکر هیچیش نشد

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هیچی نمی شه . من پرستارم بعضی مریضا تو یه روز چند بار سی تی و گرافی می شن . اشعه اونقد زیاد نیس . حت ...

توکل بخدا

آخه این شوهر من اول سیتی از سینوس داد

بعد از فک گرفتن

قشنگ هر دوتاش از سرش 😭

این مردا آدمو دق مرگ نکنن ول کن نیستن بخدا

یه ساله دندوناش مشکل داره درد میکشه بعد باید دقیقا امروز میرفت دندون پزشکی😭

اره عزیزم جدی میگم تقصیر دکتره بود بهش گفته بود از اول عکس بگیر این بنده خدا هم مجبور شد دوباره بره ...

خداروشکر

من یه ساله دارم میگم به شوهرم برو اون دندوناتو درست کن

بعد دقیقا امروز باید بدو بدو بعد سیتی بره دندون پزشکی 

این مرد منو دق میده آخر

خداروشکرمن یه ساله دارم میگم به شوهرم برو اون دندوناتو درست کنبعد دقیقا امروز باید بدو بدو بعد سیتی ...

نگران نباش خدابزرگه

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...

پزشکا که داخل اتاق نمیمونن

بله ولی اگر توجه کنی رو لباسشون یه چی مثل پیکسل هست که رنگش به مرور زمان و دفعات استفاده تغییر می کنه 

برای همین اونو دارن چون رو اونام اثر می ذاره

ولی نه این مدلی که شما اضطراب داری

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
اشعه ایی ک برا فک میزنن با اون سی تی قابل قیاس نیستو افراد تا ۷ بار در سال مجازن ک عکس بگیرن به صورت ...

سلام عزیزم منم دقیقا همین استرس رو چندماه هست دارم.برا یه شک بیجا دکتر سی تی اسکن کامل ازم نوشت.رفنم زیر دستگاه مواد که خوردخ بودم به مثانه نرسیده بود مجبور شدم بیام ده دقیقه راه برم بار دوباره برم زیر دستگاه.انقد این یه ماه غصه خوردم بخاطر دوبار رفتنم زیر دستگاه که حد نداره.همش دنبال مشکل هستم توی خودم

سلام عزیزم منم دقیقا همین استرس رو چندماه هست دارم.برا یه شک بیجا دکتر سی تی اسکن کامل ازم نوشت.رفنم ...

سلام عزیز دلم

گلم اگر مشکلی حتی ۱ درصد هم باشه

اصلا به شما اجازه نمیدن حتی وارد اون اتاق شی

اونا از شما حساس تر هستن

چون کوچکترین مشکلی پیش بیاد باید جواب پس بدن

فک نکنید الکیه 💙

برای اینکه خیالت رو راحت کنم

میزان سی تی اسکنی ک بری توی دستگاه مثلا از ریه یا سر یا... بگیرن

در سال میتونه تا ۷ بار باشه

و ضرری نداره اصلا تا ۷ بار

حد مجازش انقدره

پس نگران نباش💙💙💙💙

اگر کسی

بالاتر از حد مجاز اشعه بهش بخوره ضرر داره

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

سلام عزیز دلمگلم اگر مشکلی حتی ۱ درصد هم باشهاصلا به شما اجازه نمیدن حتی وارد اون اتاق شیاونا از شما ...

عزیزم ممنونم از جوابی که بهم دادین.چون همونجا خانومی که میاد داخل میگه باید چیکار کنی.خیلی ناراحت شد گفت مگه رفتی سرویس گفتم نه بابا نرفتم.از لحاظ روحی خیلی بهم ریخته هستم.ده روز تمام من توی شوک بودم انقد حال روحیم خراب شد.فک کردم مریضی بدی دارم.چون بدون رژیم در عرض ۷ روز ۷ کیلو کم کردم.نه دیابت نه قند نه تیرویید هیچی نداشتم همه ازمایشا رو رفتم.دوتا بچه کوچیک دارم.همش این سه ماه فکرهای بد میکنم.اطرافیان میگن نکن جذب میکنی میگم بابا دست خودم نیس .حتی مغز و اعصاب رفتم دارو داد ولی بی فایده.ادمی هستم که شاید ۵ سال بود چکاب معمولی حتی نرفتم.دوتا سزارین رفتم گفتم پول دکتر خصوصی ندم بدون کوچکترین مشکلی اونم پشت سرهم به فاصله ۱۵ ماه.ولی الان هرکار میکنم از سرم درنمیاد میگم نکنه قراره همچین بلایی سرم بیاد بفکرم افتاده

عزیزم ممنونم از جوابی که بهم دادین.چون همونجا خانومی که میاد داخل میگه باید چیکار کنی.خیلی ناراحت شد ...

نتیجه سی تی چیشدش عزیزم؟؟

دکتر گفت مشکلی نی؟؟؟

نگران نباش

چون مشکل خاصی اگر بود توی سی تی دیگ یقینن مشخص میشد حتی اگر توی ازمایش مشخص نشده باشه

گلم قناعت توی سلامتی کار اشتباهیه

میگی زایمان رفتم دولتی

گذشت بیخیالش

از این به بعد

هر سال

یه چکاب کامل برو ازمایشگاه بده

🔴 یه سونو کامل حتمااااا بده 

سالی یکی

از سینه گرفته تا کل شکم

حتما حتمااااا سالی یه بار اینطوری سونو و چکاب بده

نتیجه سی تی چیشدش عزیزم؟؟دکتر گفت مشکلی نی؟؟؟نگران نباشچون مشکل خاصی اگر بود توی سی تی دیگ یقینن مشخ ...

سی تی مشکل نبود فقط یهذقسمت توی کمرم زده بود التهاب خوش خیم.میدونی شاید یه عده از اطرافیان بگم این همه رفتم دکتر سر یه وزن کم کردن میگن چقد جون دوستی.درصورتیکه اصلا اینجوری نبودم قبلا.الانم همش فکرم درگیره یا به عوارض سی تی فک میکنم.میگم نکنه همچین بلایی سرم بیاد.دوستام میگن انقد فکر نکن نگو سرت نیاد .ولی خوب دست خودم نیست

سی تی مشکل نبود فقط یهذقسمت توی کمرم زده بود التهاب خوش خیم.میدونی شاید یه عده از اطرافیان بگم این ه ...

ببین حست طبیعیه !!

شما عاقلانه ترین کار ممکن رو کردی چه ربطی به جون دوستی داره

بعد انسان منطقا جون دوسته😐 اصلا این حرف مسخره ست

یه مادر معلومه باید فکر سلامتی خودش باشه بچسبه به سلامتیش

وگرنه کی مراقب بچه ها باشه کی زندگی رو جمع کنه !!!

شما کار خوبی کردی ک پیگیری کردی ببینی چرا وزن کم کردی یهویی 

و فهمیدی خب سلامتیت در خطر نیست

خداروشکر

میتونه از اضطراب و استرس شدید باشه عزیز دلم💙💙💙

اصلا نگران عوارض سی تی نباش

گفتم ک تا ۷ بار بی خطره و کاملاااااا امنه

اینو به یاد بسپار تا خیالت راحت باشه

موج منفی اومد

بگو نه 

سی تی عارضه ایی نداره

داشتش ازم نمیگرفتن

پیشنهاد میدم بهت اگر میتونی یه مشاور و روانشناس خیلی درست حسابی بری

کمکت کنه

ک این حجم استرس ازت کم شه

شاید علت وزن کم کردنت از اضطرابه از نگرانی و مشغله های زندگی

بذار یکی کمک کنه راحت شی

ببین حست طبیعیه !!شما عاقلانه ترین کار ممکن رو کردی چه ربطی به جون دوستی دارهبعد انسان منطقا جون دوس ...

نمیدونم عزیزم ممنون از حرفهای منطقی و درک درستی که نسبت به حرفام دارین.کلا اشوبم عزیزم.سعی میکنم حالمو خوب کنم باز میبینم نمیشه.الان بعد از سی تی زیر بغل دست راستم درد دارم که هم به کتف میزنه هم سینه.ماه قبل غدد رفتم یسری آزمایش بی ربط نوشت.باز درد کنر شدید گرفتم بخاطر همون جواب سی تی رفتم ارتوپد یسری دارو و اعصابم کاملا بهم ریخت .الان خداروشکر درد کمرم بهتره ولی سینه ام همچنان درد داره.نزدیک نوک سینه هم یه کوچولو درد داره و یکم جمع شده پوستش برآمده شده ولی زیرش غده حس نمیکنم.تعطیلات تموم بشه حتما باید برم روانشناس چون دارم نابود میشم واقعا