2777
2789

امروز شوهرم برای سینوزیتش یه بار سیتی اسکن شد ، بعد برد به دکتر نشون داد اونم دارو نوشت و از اونجا در اومدیم رفتیم دندون پزشکی بازم اونجام عکس رادیولوژی کامل از فک گرفتن...وای خیلی نگرانم😭

هر دوتاشون اشعه شون از یک جنسه...هر دوتاشم از سرش گرفتن درواقع😭

خیلی نگرانم...میگن سرط...زا هست 

چه خاکی بریزم سرم😭

کاش دندون پزشکی نمیرفتیم بعد از سیتی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

انقدر آدما بودن تو روستا 

نه دود دیدن نه اشعه نه تراریخته ولی متاسفانه سرطان گرفتن

به این چیزا نیست واسه اتفاقی که نیوفتاده عزا نگیر

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
اره موقع کرونا از دوستم دو بار پشت سرهم سیتی ریه گرفتن تو فاصله نیم ساعت سال ۱۴۰۰ الانم حالش خوبه و ...

جدی میگی توروخدا

از استرسم الان اومدم خونه خرما گذاشتم جلوش میگم بخور

امیدوارم اثر اشعه با خرما که ضد سرطانه خنثی بشه😭

آخه با فاصله دوساعت😭😭😭دارم دق میکنمتقصیر من شد ازبس بهش گیر دادم کاش دندوناش همش میپوسید اما امرو ...

هیچی نمی شه . من پرستارم بعضی مریضا تو یه روز چند بار سی تی و گرافی می شن . اشعه اونقد زیاد نیس . 

حتی واسه باردارا هم با لباس مخصوص مشکلی پیش نمیاره 

اشعه ایی ک برا فک میزنن با اون سی تی قابل قیاس نیست

و افراد تا ۷ بار در سال مجازن ک عکس بگیرن به صورت سی تی اسکن یعنی کل بدنشون به اشعه بخوره

و چیزیم نمیشه

سرطان زا بودن برای تعداد دفعات خیلی زیاده مثل کارمندا

تازه اونم ریسک رو بالا میبره حتمی نی

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥