اسی به این فکر کن که قسمتت فقط یک بچه باشه واونم با دست خودت بکشی بعدش دیگه باردارنشی اونوقت میخوای ...
😔😔😔😔 واقعا نمیدونم .آخه اینا به کنار من ۱۷ سالمه و چند ماه دیگه قراره برم تهران چون همسرم ی کار پیدا کرده و چند ماه دیگه جوابش میاد بعد من دست تنها میتونم ازش مراقبت کنم با درآمد کم میتونم ؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بالاخره این اتفاق باید بیفته دیگه انسال سقط کردی سال دیگه چی؟
با عذاب وجدانت چکار میکنی؟
زبان را مگردان به عیب کسان که خود عیب داری ومردم زبان خدا یک علی داشت. الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد ! پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
برای خودمم سخته اما میخام تا قبل تشکیل شدن قلب کاری کنم
به نظر من نگهش دار وبادخدا معامله کن بهش بگو بخاطر خودت نگهش میدارم خودت بهم توانایی بده تا درست ازش مراقبت کنم همه چیزو از خدا بخواه
زبان را مگردان به عیب کسان که خود عیب داری ومردم زبان خدا یک علی داشت. الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد ! پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
منم دقیقا امروز ۱۴ روزه که عقب افتادم همین وضعیتم ترشحاتم کمتر شده بیبیم منفیه ولی امروز یکم سینه درد داشتم من برات دعا میکنم توام برای من که زودتر بشیم
پس این برات تجربه بشه تا وقتی امادگیشو نداشتی جلوگیری مطمئن داشته باش که به گناه نیفتی
بخدا سقط به این اسونی که میگن نیست
اول جسمتو بعدشم روحتو داغون میکنه برکت از زندگی میبره