قطعا که سقط هم به سلامتی روحی و جسمیت صدمه میزنه اما اگه واقعا قصد سقط داری و میخوای قرص استفاده کنی برای سقط حتما اصلش رو تهیه کن چون این قرص های تقلبی خیلی صدمه میزنه بهت امیدوارم درست ترین تصمیم رو بگیری
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من ۱ماه پیش سنو دادم باردار نبودم پس قلب تشکیل نشده
چه ربطی داره
اگه بدونی با این کار چی به سرت میاد
زبان را مگردان به عیب کسان که خود عیب داری ومردم زبان خدا یک علی داشت. الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد ! پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
من نمیدونم گلم چیزی نیس که داروخانه بفروشه و غیر قانونی هستش
فروشندشم که اعدام کردن
زبان را مگردان به عیب کسان که خود عیب داری ومردم زبان خدا یک علی داشت. الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد ! پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
علی سلامت تو همدان به بهانه فروش داروهای سقط خانمای باردار رو میبره بهشون تجاوز میکرد 200تا شاکی داشت ماه قبل به درک واصل شد
چرا ازمن میپرسی من هیچ وقت تو قتل یک انسان شریک نمیشم
اسی به این فکر کن که قسمتت فقط یک بچه باشه واونم با دست خودت بکشی بعدش دیگه باردارنشی اونوقت میخوای چکار کنی؟