2777
2789
عنوان

13نظرم راجب خیانت و شریک خیانت شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 58 پست
اینکه طرف از قصد جذبتون کنه که وقتی جدا شد یا جدا بشید برید با هم دوست بشید یا ازدواج کنید هم کار بد ...

یا تلاش هم کنه که جدا بشید

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید 

حتی به دوست پسر یا دوست دخترتون هم نباید خیانت کنید یا شریک خیانت طرف بشید تحقیق کنید زمان بدید مطمئن بشید از رفتارهاش که طرف اونموقع دوست دختر یا زن صیغه ای یا دوست پسر دیگه ای نداره و بعد باهاش برید تو رابطه دوستی یا ازدواج  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول اینکه سنگین رفتارکنید و پوششتون نرمال باشه حالا نمیخوام بگم حتما خشک مذهبی باشید ، یه جوری رفتار کنید و لباس بپوشید فکرنکنن می خواید نخ بدید البته اگه رعایت کنید هم باز ممکنه کسی بخواد بهتون نخ بده بعدش شما سنگین رفتار کنید البته باز ممکنه بخوان نخ بدن سعی کنید فاصله بگیرید اگه طرف درست نمیشه

یا ممکنه کسی جدا بشه به خاطر کسی آخرم طرف نیاد پشیمون بشه باهاش بگه کسی که اینطوره به درد نمیخوره یا به دلایل دیگه نیاد 

اینارو با توجه به چیزهایی که دیدم و شنیدم و مطالبی که خوندم بعضیاشم با ذهن خودم نوشتم

عاشق شدن دست خودت نیست گناهم نیست بعضیا هیچ نیتی ندارن البته باید مخفی کنن ، ولی متاسفانه بعضیا کاملا مشخصه که نیت بدی دارن اونم با اینکه هنوز متاهلن یا میدونن شما هم متاهلی🤦🏻‍♀️

حتی به دوست پسر یا دوست دخترتون هم نباید خیانت کنید یا شریک خیانت طرف بشید تحقیق کنید زمان بدید مطمئن بشید از رفتارهاش که طرف اونموقع با کسی دوست نیست بعد باهاش برید تو رابطه دوستی یا ازدواج 

بعضیا هستن عاشق کس دیگه ای هستن و بعدا به دلایلی با کس دیگه ای ازدواج می کنن بعدا ممکنه به مشکل بخورن یا حتی دوباره عاشق کس دیگه ای بشه همینجوری یا بعد فراموشی

شایدم نه ، شایدم بعدا با هم خوب بشن

اینم کار بدی هست و خیانته تا وقتی فراموش نکردین ازدواج نکنین

ولی اونی که اینطوره و بعدا به مشکل می خورن بهتره اگه خودشم راضیه همسرش به اجبار کنار خودش نگهش نداره و رضایت و حتی پیشنهاد طلاق بده حتی اگه عاشقشه ، بعدا سعی کنه فراموشش کنه

اگه دوستش داره نباید اجبارش کنه و به خواسته های حقش اهمیت بده و خب یه اشتباهی کرده گذشت کنه البته قبلش تلاش کنه برای زندگیش نشد جدا بشه

مگه طرف خودش راضی نباشه  به جدایی ؛ اونوقت تلاش کنه برای زندگیش درست بشه نشد میتونه جدا بشه اگه دوست داره

حتی ممکنه به دروغ بگه خانوم خودش منو از راه به در کرد

راجب به هم خوردن زندگی معمولا خانوم ها هستن که خیانت رو می بخشن آقایان کمتر

و اینکه واسه خانوم ها بیشتر بد می دونن

آقایان بعضیاشون ممکنه بگن زنم فلان بود رفتم صیغه کردم از نظر شرعی مشکل نداره حرف درستی نیست کار بدیه

ولی قطعا تو این چیزها خانوم ها بیشتر ضربه می خورن

اینکه از قصد بخواید همسر طرف رو پیشش خراب کنید که رابطشون رو خراب کنید یا خوشحال بشید از خراب شدن رابطشون هم کار بدیه و کارما داره

اگه هم طرف بد گفت شما ازش دفاع کنید خوبم گفت تایید کنید یا هیچی نگید و خودتونو خوشحال نشون ندید

حتی به دوست پسر یا دوست دخترتون هم نباید خیانت کنید یا شریک خیانت طرف بشید تحقیق کنید زمان بدید مطمئ ...

و همه ی اینایی که گفتم رو حتی راجب دوست هم رعایت کنید 

اینکه از مشکلشون خوشحال بشید هم کار بدیه و قطعا کارما داره  اگه مشکلی داشتن کمک کنید حل بشه یا هم هیچی و خودتونو خوشحال نشون ندید