2777
2789
عنوان

13نظرم راجب خیانت و شریک خیانت شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 58 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه از قصد بخواید از خودتون تعریف کنید که طرف رو جذب کنید هم کار بدیه و کارما داره ، سعی کنید تعریف نکنید طرف تعریف کرد هم خودتونو خوشحال نشون ندید عادی باشید یا اگه زیادی اغراق کرد بگید نه اینطورم نیس 

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید 

اینکه از مشکلشون خوشحال بشید هم کار بدیه و قطعا کارما داره اگه مشکلی داشتن کمک کنید حل بشه یا هم هی ...

ویرایش می کنم 

اگه هم طرف بد گفت هیچی نگید یا دفاع کنید یا خودتونو خوشحال نشون ندید

خوبم گفت هیچی نگید یا تایید کنید یا خودتونو خوشحال نشون بدید خودتونو ناراحت نشون ندید  کار بدیه

اینارو با توجه به تجربه های خودم ، بقیه و چیزهایی که نی نی سایت و سایت های دیگه خوندم نوشتم

زیبایی هم خیلی تاثیرداره هرچی شدت زیباییت بیشتر باشه امکان توجه بیشتره حتی برای آقایان هم همینطور

مخصوصا اگه خیلی زیبا باشی و زیبایی خیره کننده ای داشته باشی

حتی سایت های روانشناسی هم نوشته که خیلی ربط به زیبایی  داره

قطعا کسی که چهره ی معمولی داره امکانش کمتره و اگه زشت باشه خیلی کمتر

خوب بودن تو موردهای دیگه هم مهم هست

به نظرم کسی خوشگله که یه زیبایی هایی داره مثلا چشم درشت یا حالت خوب یا بینی خوش فرم و ... شاید یه عیب هایی هم داره ولی به چهره اش میاد و افتضاح نیس

کسی هم که جراحی کرده به شرطی که طبیعی باشه

آدم خودشم باید حواسش باشه از سادگی کاری نکنه سوءتفاهم بشه و سنگین رفتار کنه اگه طرف درست نشد فاصله بگیره ، حتی با محارم جنس مخالف هم باید کمی سنگین بود

خوبه آدم تو این موردها با حیا باشه

می دونم رفتار خیلی مهم هست از همه چی مهم تره

ولی خب همیشه هم به این نیست ممکنه سنگین باشی ولی بازم نخ بدن حتی ممکنه محل ندی باز بهت نخ بدن بستگی به حس طرف هم داره

یه پوششی که خیلی کوتاه و خیلی جذب نباشه یه آرایش ملایم و یکم مو بیرون باشه طبیعیه عادی شده دیگه ؛ با حجاب هم ممکنه فقط چون زیبایی کمتره امکانش کمتره

❤❤❤

منظورم هر رفتار و نگاهی نیست

منظورم رفتار و نگاه غیرعادی هست که نباید با نامحرم داشته باشی حالا بعضیا شاید همینجوری خوششون میاد نیتی ندارن همونم باید مخفی کنن تا وقتی که متاهلن یا با کسی دوستن و تا وقتی مطمئن نشدن طرف مجرده و با کسی هم دوست نیست

منظورم اونایی هست که خیلی تابلو نخ میدن و هیچ شکی درش نیس و کاملا مشخصه چه نیتی دارن

حتی ممکنه پیش همسرت نشون بدن باعث بشن ناراحت بشه بحث اعتماد نیست بالاخره طرف به غیرتش برمی خوره مخصوصا اگه طرف جوون باشه یا خیلی تابلو نخ بده شبیه عاشق ها جوری که وقتی محل ندی ناراحت بشه گریه کنه و..🤦🏻‍♀️ 

باعث میشن همسرت اخم و تخم کنه بهشون عصبانی بشه چشم غره بره یه مدت حال روحیش بد بشه

واقعا آدم گاهی خسته میشه دلش می شکنه اشکش درمیاد 💔😭گاهی هم آدم یاد کارهای مسخرشون میفته خندش میگیره 🤣

باعث میشن همسرت هرجایی نبرت و خودتم هرجایی نری 🤦🏻‍♀️

باعث میشن بخوای سنگین ترم بشی

❤❤❤❤

اینکه حس کنن سنت کم هست و مجردی هم خیلی تاثیر داره

🐈❤❤

خیانت یا شریک خیانت شدن هم به اینا نیست بستگی به خود آدم داره میدونم تحت هیچ شرایطی نباید اینکارو کرد

وگرنه آدم هست زشت باحجاب ولی خیانت می کنه

شایدم یه وقتایی یه حکمتی داره شاید کارما هم باشه  ❤

(رفتار و نگاهی که نشون بده طرف بهت حس داره رو میگم)  

حتی اگه طرف اهلش نباشه میدونم طرف خودش نباید از راه به در بشه 

ولی این رفتارهاتون هم خیانته تا وقتی که متاهل هستین یا با کسی دوست هستید یا وقتی میدونین طرف متاهل هست یا مطمئن نشدین که طرف مجرده نباید این رفتار رو داشته باشید 

اینارو با توجه به تجربه های خودم ، بقیه و چیزهایی که نی نی سایت و سایت های دیگه خوندم نوشتمزیبایی هم ...

منظورم اینه امکان توجه ها بیشتره

کسی خوشگله که اکثرا بگن حالا شاید کسی خودش خوشگل نباشه از حسادتش نظر دیگه ای داشته باشه

اینم هست که هر کی یه نظری داره مثلا یکی میگه خوشگل یکی میگه خیلی خوشگل یکی میگه عالی 

و اینکه بهترینم باشی میدونم شاید کسی متنفر باشه ازت یکی دوست داشته باشه یکی عاشقت بشه که شدت کم و زیاد داره 

ولی خب خوشگل باشی معمولا به دل اکثرا میشینی