2777
2789
عنوان

13نظرم راجب خیانت و شریک خیانت شدن

817 بازدید | 58 پست

اگه حس می کنید عاشق شدین در صورت متاهل بودن یک طرف یا هردو به این میگن عشق ممنوعه اگه نمی تونید فراموش کنید مشکلتون حاده ، تاپیک سوم و یازدهمم رو بخونید بهتون کمک می کنه برای فراموش کردن

سعی کنید تو ذهنتون هم مدام بهش فکر نکنید اگه هم اینکارو کردین توبه کنید و دیگه اینکارو نکنید

می تونید علاقتون رو کاملا مخفی کنید و فقط تو دلتون مثل خواهر یا برادر دوستش داشته باشید ، دوست داشتن گناه نیست

اگه هم حس می کنید کسی عاشقتون شده سنگین رفتار کنید اگه هم درست نشد حتما ازش فاصله بگیرید ان شاءالله فراموش می کنه

ادامه پست بعدی ...

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اونایی که مجرد هستن اول تحقیق کنید مطمئن بشید طرف مجرده بعد بهش فکر کنید نخ بدید و ... به حلقه اش نگاه کنید ،  تحقیق کنید ، گوگل سرچ کنید از کجا بدونم طرفم متاهله مطمئن بشید تا بعدا براتون دردسر نشه

طرف ممکنه به دروغ بگه مجردم یا جدا شدم یا فلانی خواهر یا برادرم هست ، شناسنامه جعلی نشون بده

حتی آقایان هم باید به این موضوع فکر کنن که شاید خانومی به دروغ بگه مجردم و بعدا براشون دردسر بشه

متاسفانه بعضیا حتی اگه بدونن متاهلی یا بعدا بدونن هم میخوان باهات در ارتباط باشن ، به دلایلی اتفاقا اینو بهتر هم می دونن حتی تلاش می کنن تا بگن ما مشکلی نداریم یا از همسرت بهتریم یا بهتر بشن تا بری باهاشون و یا میخوان تلاش کنن جدا بشی تا بری باهاشون 🤦🏻‍♀️

یا اینکه کسی حتی از قصد بخواد فقط رابطه عاطفی داشته باشه توجه خاصی کنه بهتون لذت ببره یا تلاش کنه تا بهش توجه کنید و لذت ببره یا  بخواد حرص کسی رو دربیاره یا حسادتشو جلب کنه هم کار بدیه و کارما داره

ممکنه کسی فقط بخواد در حد رابطه عاطفی پیش بره اینکارم نکنید ، کسی هم خواست بهش اجازه ندید و فاصله بگیرید اینم قطعا مشکل میشه

معمولا مخصوصا آقایان هدفشون دوستیه ، هم شرایط ازدواج سخت شده هم اعتمادها کمتر شده هم اینکه طرف شاید شمارو برای دوستی گزینه ی مناسبی میدونه یا اینکه طرف متاهل هست و شرایط جدایی نداره و به دلایلی نمیخواد جدا بشه و اگه هم جدا بشه باز به دلایلی ممکنه شمارو فقط برای دوستی بخواد

مرد از نظر شرعی می تونه ۴ همسر داشته باشه ولی یه شرایطی داره و اینکه تو قرآن نوشته به شرطی که بینشون فرق نذارید که اونم کی می تونه ، صیغه موقت میشه که اونم اشتباهه و قطعا اینم مثل خیانته و یه مشکلاتی برای دوطرف داره

ادامه پست بعدی ...

هر آدمی برای خودش و همسرش باید سعی کنه هیچ کمبودی نذاره ؛ اگه تو زندگیتون کمبودی دارید بازم دلیل نمیشه مشکلتونو از راه منطقی حل کنید تاپیک هامو بخونید‌ نشد یه جوری کنار بیاید خودتون سعی کنید به تنهایی کمبودهاتونو جبران کنید  

اونی که متاهل هست اگه عاشق شد می تونه تلاش کنه فراموش کنه و اگه مشکلی تو زندگیش داره همسرش هم با تلاشش می تونه بالاخره تغییر کنه ، تغییر نکرد یا اگه نمی خواد همسرش تغییر کنه می تونه همینجوری کنار بیاد یا جدا بشه بعد مدت ها بره با کسی که مطمئن هست مجرد هست

اونی که مجرد هست اگه عاشق متاهل شد یا بعدا فهمید متاهله یا ازدواج کرده می تونه مخفی کنه سعی کنه فراموش کنه ازش فاصله بگیره و دوباره عاشق بشه از راه درست با کسی که مطمئن هست مجرد هست

ادامه پست بعدی ...

شاید طرف تظاهر می کنه عاشقتونه و مورد مناسبی هست تا از راه به درتون کنه و ازتون سوءاستفاده کنه برای جبران کمبودهاش

کسی که باهاتون زندگی می کنه شمارو کامل می شناسه بدی هاتونو دیده و باهاتون راحته و بقیه هم روش تاثیر می ذارن ولی کسی که شمارو بیرون می بینه همینجوری فقط یکم رفتار و ظاهر شمارو می بینه می پسنده و میخواد برای منافعش

اگه متاهل باشه همسرشم شاید دوست داره ولی شاید یه کمبودی داره که میخواد جبران کنه البته باز دلیل نمیشه

حتی همسرتون هم ممکنه ازتون متنفر باشه یا گاهی ازتون متنفر باشه ولی تظاهر کنه عاشقه برای منافعش و بعدا متوجه بشید

یه عمر باید زندگی کنید تا متوجه بشید طرف دوستون داره یا نه و بشناسیدش

همه چیز هم عشق ، زیبایی ، پول و هوس نیس اینا هم ممکنه از بین بره یا کمرنگ بشه ، انسانیت مهم تره

تهش همه آدم رو برای منافعشون میخوان حتی شده یک درصد

درصد کمی از آدما هستن که واقعا بهتون علاقه دارن

همینکه خودتون عاشق خودتون باشید و سعی کنید انسانیت داشته باشید و اجازه ندید کسی بهتون آسیب بزنه و آسیبی هم به کسی نزنید کافیه ، کسی هم که واقعا دوستون داره نمیخواد بهتون آسیبی بزنه و شمارو شریک خیانتش نمی کنه

حیا کنید طرف تو دلش میگه این هرزه اس و اعتماد نداره درآینده باهاتون ازدواج کنه مخصوصا آقایان، تهشم میگه همسر خودم یا فلانی برای ازدواج خوبه هرچی باشه پاکه رفتارش فلانه بهش اعتماد دارم

اصلا به فرض که عاشقتون هست ممکنه از بین بره  

ممکنه طرف پشیمون بشه قید شمارو بزنه و عاشق کس دیگه ای بشه یا اگه متاهل هست پشیمون بشه و حتی بیشتر از قبل عاشق همسرش بشه

ممکنه طرف بعد مدتی خیانت بعدها قید همسرشو بزنه و با شما دوست بشه یا حتی ازدواج کنه ولی این دوستی و ازدواج ، قطعا به خاطر کارما یه مشکلاتی داره

حتی ممکنه وقتی همسرتون فهمید طرف به همسرتون به دروغ بگه به من گفته بود همسر ندارم یا جدا شدم یا فلانی برادرم یا خواهرم هست

شاید اونی که میخواد از راه به در کنه شاید اصلا به هدفش نرسه و خب پیش طرف فقط براش بد بشه

شاید بفهمن جدا بشید هم از هم و هم از همسرهاتون یا یکیتون جدا بشه شایدم جدا نشید ولی اون زندگی قطعا مثل قبل نمیشه

ادامه پست بعدی ...

خیانت یا شریک خیانت شدن به دور از انسانیته ، کارما داره چون باعث شکوندن دل بقیه می شید بالاخره حتی اگه هنوز متوجه نشده باشن باز هم روی زندگی خودتون و طرف تاثیر بد داره

طرف وقت می ذاره اون فکری که برای شما می کنه باید برای خودش و خانواده اش کنه نه شما

یا مثلا براتون هزینه می کنه و فکرش درگیر شماس اون هزینه ، وقت و فکری که برای شما داره باید برای خانواده اش داشته باشه و به خانواده اش آسیب می زنه

وقتی که بقیه حتی شک کنن قطعا باعث مشکل میشه

خودتون رو بذارید جای بقیه ، دوست دارید به شما خیانت بشه یا کسی شریک خیانت همسرتون بشه یا تلاش کنه برای اینکار

حیا کنید خوبه آدم با حیا باشه و تو این موردها خجالتی باشه پوشش نرمال داشته باشید حالا نمیگم خشک مذهبی باشید حواستون به رفتارهاتون باشه یه وقت از سادگی کاری نکنید سوءتفاهم بشه ، کسی هم خواست نخ بده شما سنگین رفتار کنید و اگه درست نمیشه‌ فاصله بگیرید

یه درصد احتمال بدید که یه روزی بفهمن به آبروی خودتون و خانواده و طرفتون فکر کنید

یه درصد به این فکر کنید طرف ممکنه ازتون باج بگیره حتی آقایون هم باید به این فکر کنن که شاید یه خانوم مدرک جمع کنه و باهاشون اینکارو کنه

یه درصد به این فکرکنید که شاید بفهمن دعوا بشه خون و خونریزی بشه باعث ناقص شدن یا فوت خودتون و بقیه بشه

یه درصد به این فکر کنید که بفهمن و این دلخوری باعث بیماری طرف یا خانواده اش بشه مثلا همسرش بفهمه و دور ازجون سکته کنه عذاب بکشه یا فوت کنه یا ناقص بشه

حتی ممکنه با وجود شاهد باعث شلاق ، سنگسار ، زندانی و اعدام هم بشه

ادامه پست بعدی ...

اینکه طرف از قصد جذبتون کنه که وقتی جدا شد یا جدا بشید برید با هم دوست بشید یا ازدواج کنید هم کار بدیه کارما داره، آبروش هم میره

یا اگه دور ازجون دعا کنه که طرف جدا بشه یا همسرش فوت کنه هم کار بدیه  

نباید با این فکر زندگی کرد

خدا نکنه کسی جدا بشه یا همسرش فوت کنه  ان شاءالله هیچکس اینطور نشه اگه هم شد فراموش کنه و زوج ها با خوشی به پای هم پیر بشن ❤

اگه فامیل بود بهتره حتی دور ازجون بعد فوت یا جدایی  همسر نه باهم دوست بشید نه ازدواج کنید ممکنه فکرکنن از قبل یه چیزهایی بینتون بوده یا بهم یه حس هایی داشتین مثل ازدواج و دوستی با خواهربرادر هست ، یه حس خیلی بدی داره به نظرم

یا به این فکرکنید و دوست داشته باشید که با وصلت یا از راه دوستی خانواده ها ، یه جوری وارد زندگیش بشید که ببینیدش هم اشتباهه و قطعا یه مشکلاتی داره براتون بهتره اینکارو نکنید اگه هم ناخواسته اینطور شد بهتره همدیگرو نبینید یا دیر به دیر اونم سنگین باشید

ولی اگه غریبه باشه دور ازجون بعد فوت یا جدایی بعد مدت ها مجرد بودن هر دو ، ازدواج یا دوستی اشکال نداره مدتی بگذره که نگن حتما با هم بودن یا به خاطر ایشون جدا شده و اینکه درستش اینه که مدت ها بگذره طرف حال روحیش خوب بشه بعد بره سراغش اشکال نداره

ادامه پست بعدی ...

اونی که می خواد خیانت کنه و شمارو شریک خیانتش کنه شاید حس کنه اینطور هستید یا شک داشته باشه شایدم حس کنه اینطور نیستید ولی بازم تلاش کنه از راه به درتون کنه ، اگه واقعا دوستون داره باید به غیر از خودش که قبلا راجبش گفتم ، باید به این فکر کنه که چرا وقتی من متاهلم یا طرفم متاهله شاید کمبودی داره تو زندگیش جذب من بشه فکرش درگیر من بشه و زندگیش به مشکل بخوره همسرش ، بچه هاش ، خانواده اش به اینا هم باید فکر کنه ، بگه خودم خوشم میاد کسی با خودم یا خانواده ام اینکارو کنه ، بگه یه وقت برچسب فلان بهش بخوره یه درصد احتمال بده بقیه بفهمن به فکر آبروی شما و همسر و خانواده اتون هم باید باشه ، به این فکرکنه که شاید همسر یا خانوادتون بفهمه یه بلایی سرتون بیاره ناقصتون کنه یا شمارو بکشه یا زندانی و...

البته می دونم طرف خودش باید از راه به در نشه و فاصله بگیره

اگه اینطور نیستید سنگین باشید اگه درست نشد ازش فاصله بگیرید ازش باج هم نگیرید به کسی هم نگید ببخشیدش با خودتون فکر کنید شیطون رفته تو جلدش و شاید کمبودهایی که تو زندگی داره هم باعث شده البته بازم دلیل نمیشه درستش اینه که مشکل رو از راه درست و منطقی حل کرد 

شاید طرف اولین بارش هست وسوسه شده ان شاءالله وقتی شما قبول نکنید طرف بفهمه کار بدیه و هیچوقت تکرار نکنه

به فرض که بگیم عاشقتونه سعی کنید شما سنگین رفتار کنید و اگه درست نمیشه ازش فاصله بگیرید ان شاءالله که بالاخره یه جوری فراموش می کنه و بعدا می فهمه اشتباه می کرده بهتر از اینه که با هم برید تو رابطه و به مشکل بخورید همونجور که گفتم ؛ حتی بعدا شاید ازتون متنفر بشه ولی اینجوری فراموش می کنه و بالاخره می فهمه کار بدی بوده و خداروشکر می کنه که شما خوب بودید نذاشتید به مشکل بخورید و یا علاقه اش رو مخفی می کنه و تو ذهنش فقط مثل خواهر برادر دوستون داره ، دوست داشتن گناه نیست 

یا مثلا اگه بخواید نقشه بکشید که همسر خودتون یا طرف رو بکشید 🤦🏻‍♀️ هم قطعا کارماشو پس می دید 🤦🏻‍♀️ 

شنیدم کسی اینکارو کرده 💔

اگه دوست داشتید مثل یه خواهر راهنماییش کنید و تاپیک های منو دوست داشتید ناشناس به آیدیش بفرستید یا رو یه برگه بنویسید پنهانی بهش بدید گوگل سرچ کنید تبادل نظرهای معجزه_تلاشهام نی نی سایت راجب پیشگیری و حل مشکلات مطلب هست