شاید طرف تظاهر می کنه عاشقتونه و مورد مناسبی هست تا از راه به درتون کنه و ازتون سوءاستفاده کنه برای جبران کمبودهاش
کسی که باهاتون زندگی می کنه شمارو کامل می شناسه بدی هاتونو دیده و باهاتون راحته و بقیه هم روش تاثیر می ذارن ولی کسی که شمارو بیرون می بینه همینجوری فقط یکم رفتار و ظاهر شمارو می بینه می پسنده و میخواد برای منافعش
اگه متاهل باشه همسرشم شاید دوست داره ولی شاید یه کمبودی داره که میخواد جبران کنه البته باز دلیل نمیشه
حتی همسرتون هم ممکنه ازتون متنفر باشه یا گاهی ازتون متنفر باشه ولی تظاهر کنه عاشقه برای منافعش و بعدا متوجه بشید
یه عمر باید زندگی کنید تا متوجه بشید طرف دوستون داره یا نه و بشناسیدش
همه چیز هم عشق ، زیبایی ، پول و هوس نیس اینا هم ممکنه از بین بره یا کمرنگ بشه ، انسانیت مهم تره
تهش همه آدم رو برای منافعشون میخوان حتی شده یک درصد
درصد کمی از آدما هستن که واقعا بهتون علاقه دارن
همینکه خودتون عاشق خودتون باشید و سعی کنید انسانیت داشته باشید و اجازه ندید کسی بهتون آسیب بزنه و آسیبی هم به کسی نزنید کافیه ، کسی هم که واقعا دوستون داره نمیخواد بهتون آسیبی بزنه و شمارو شریک خیانتش نمی کنه
حیا کنید طرف تو دلش میگه این هرزه اس و اعتماد نداره درآینده باهاتون ازدواج کنه مخصوصا آقایان، تهشم میگه همسر خودم یا فلانی برای ازدواج خوبه هرچی باشه پاکه رفتارش فلانه بهش اعتماد دارم
اصلا به فرض که عاشقتون هست ممکنه از بین بره
ممکنه طرف پشیمون بشه قید شمارو بزنه و عاشق کس دیگه ای بشه یا اگه متاهل هست پشیمون بشه و حتی بیشتر از قبل عاشق همسرش بشه
ممکنه طرف بعد مدتی خیانت بعدها قید همسرشو بزنه و با شما دوست بشه یا حتی ازدواج کنه ولی این دوستی و ازدواج ، قطعا به خاطر کارما یه مشکلاتی داره
حتی ممکنه وقتی همسرتون فهمید طرف به همسرتون به دروغ بگه به من گفته بود همسر ندارم یا جدا شدم یا فلانی برادرم یا خواهرم هست
شاید اونی که میخواد از راه به در کنه شاید اصلا به هدفش نرسه و خب پیش طرف فقط براش بد بشه
شاید بفهمن جدا بشید هم از هم و هم از همسرهاتون یا یکیتون جدا بشه شایدم جدا نشید ولی اون زندگی قطعا مثل قبل نمیشه
ادامه پست بعدی ...