2777
2789
عنوان

اولویتش من نیستم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 42 پست
تو حوصله اینجا نمیگنجه که بخوام همه چیز رو برات شرح بدم ولی این مشکل شما در نگاه اول اصلا حاد نیست و ...

یه سری خصلتاشون مشابهه ولی خب مال من زیاد حرف دیکران براش مهم نیست 

اما اینکه میگی خیلی دوس داره ادم خوبی بنظر برسه و صداابته ادم خوبیم هست این ویژگی رو داره ..

ما هروقت قهر کنیم که من قهر میکنم تو این پنح سال اون اومده جلو یا فرداش جوری وانمود میکنه که انگار مشکلی نداریم مشکلاتو بزرگ نمیکنه و کش نمیده اما یه سری رفتاراش ناذاحتم میکنن عمقیا روز مرد من بزاش هدیه خربدم هرسال اونم هرسال خرید ولی امسال فقط تبریک گفت با اینکه روز جهانی دختر هم بعدش بود  باز تبریک گفت لااقل یه گل میوردی 

به شدت یه نگاه از بالا به پایین داره به شدت مغرور کینه اییحالا تازه چون میدونه من خیلی بیشتر از اون ...

جدی؟خب این خیلی بده .کلا چه خانم چ اقا .

قهر طولانیشم برا همینه فک کنم 

کلا مردا خیلی متناقصن ادم نمیفهمشون بعد میگن زنا پیچیدن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بارها شده منو تمام شب تو خونه با بچه تنها گذاشته و رفته مثلا خونه خواهرش که همسایه ماست و یا خونه برادرش چرا چون پسرهای خواهرش یا دامادشون دورهم نشستن و زشته بوده این پاشه بیاد خونه کی اومده صبح

وای وای یادم به چه چیزهایی داره میاد این مرد تمام روح و روان من رو به تاراج برده واقعا چه جور تونستم تحمل کنم 

با اینکه خیلی دوستش دارم ولی واقعا ته ته خطم 

دیگه نمی خوام منتظر بمونم که ببینم کی خواسته منو رو تو انتخاباش قرار میده واقعا  دوست دارم یه بار حذف کاملش کنم از زندگیم و عذاب جداشدن رو بکشم که تموم بشه

باور کن این آدم یه آدم اشتباهی برای زندگی هست اینا رو دارم با گریه می نویسم

جدی؟خب این خیلی بده .کلا چه خانم چ اقا .قهر طولانیشم برا همینه فک کنم کلا مردا خیلی متناقصن ادم نمیف ...

نه اتفاقا به نظر من یه آدم با یه برنامه ساده و بدون تغییر هست مثل اینکه برنامه فکریش طرز زندگیش رو یه سنگ حک شده شما کاملا رفتاراش رو می شناسی ولی اون چیزی که آزار دهنده هست اینه که به هیچ وجه تغییر نمی کنه چون افکارش طرز تفکرش روی یک لوح سنگی کنده شده و قابل تغییر نیست

خانم ها با افکار پیچیدشون خیلی قابل انعطاف هستن حالا به هر دلیلی شاید یکی از دلایل مهمش اون عواطف و احساسات رقیق و احساساتی بودنشون و حس مادرانه ایی که دارن هست

بارها شده منو تمام شب تو خونه با بچه تنها گذاشته و رفته مثلا خونه خواهرش که همسایه ماست و یا خونه بر ...

عزیز دلم ببخشبد که یادت انداختم 💖

برخورد شما اینجور مواقع چی بود که مثلا نمیومد خونه دعوا ؟قههر؟سکوت ؟

وقتی نسبتی باهم ندارین نسبت بهش خواسته هات یک جاهایی زیاده

کسی که دوماه دیگه محرم میشیم خواسته هام نسبت بش زیاده ؟خب ما الان تو دوره اشنایی هستیم یعنی حتما بتید امضا برنیم که متعهد مسوئولیت پذیرتر باشه ؟پس دوره اشنایی برای چیه 

نه اتفاقا به نظر من یه آدم با یه برنامه ساده و بدون تغییر هست مثل اینکه برنامه فکریش طرز زندگیش رو ی ...

منم دوسش دارم ولی رفتاراش تایپن نیست بعضی هاشون و این منو سرد میکنه 

کلا من یه مرد قوی و محکم پشتیبان میخواستم 

بارها شد که می رفتیم شهرشون که بریم مثلا مراسم عروسی من و دخترم رو با یکی دیگه می فرستاد برم عروسی خودش با برادرش یا پسر خواهرش یا یکی دیگه می اومد من داشتم اذیت میشدم چون میدیم که اصلا خانواده زن و بچه براش جایگاهی نداره یا مثلا میرفتیم یه مسافرت کوتاهی داشتیم با ماشینمون چون جا دار بود رو صندلی عقب یه وسیله ایی برای یکی از اقوامش می بردیم من  با برادر شوهر می فرستاد که خودش با یکی دیگه بیاد حالا در صورتی که من همون جلو هم جام میشد 

توجیحش این بود که چون دسترسی به صندلی عقب نداری با دخترمون اذیت میشی حالا انگار تو ماشین برادرشوهرم کامل عقب رو در اختیارم گذاشته بودن با یه بچه تو بغل و یه کیف دستی و دو نفر دیگه کنارم در صورتی که تو ماشین خودمون جادار تر بود و جام بازتر

من همه اینا رو می دیدم ولی سعی می کردم با آرامش بهش بگم شاید درست شد یه بار برادرشوهرم گفت تو شوهر نداری که همش تو رو با این اون اینور اون ور می فرسته خیلی ناراحت شدم اون لحظه خیلی عصبانی شدم از برادر همسرم بعد که فکر کردم دیدم درست میگه این بنده خدا از رو خصومت حرفی نزده که من ناراحت بشم فقط حقیقت رو گفته بود بعد دیدم بله یه جایی که میریم مهمونی خونه اقوام خودش همیشه از من دیرتر میاد وقتی هم ناهار می خوریم بعد ناهار بدون اینکه به من بگه ول می کنه میره حالا که چی یکی هست منو برگردونه

همه اینا رو گفتم و پر حرفی کردم که بگم این ویژگی اخلاقی بد رو به تمام موقعیت های زندگی تعمیم بدی فاجعه آفرینه در نگاه اول میگی نه چیز مهمی نیست خیلی اخلاق ها و جنبه های خوبی داره ولی تو زندگی بعد از چند سال به جایی که من هستم می رسی و هیچ کاری هم نمی تونی بکنی 

به هر حال انشاالله  خوشبخت بشی و بهترین انتخاب رو داشته باشی بابت پر حرفیم هم معذرت میخوام 

میدونی ادم متناقضیه از یه جا باهم دکتر رفتیم جللللوی خودش دراومد گفت حرص استرس رنج ممنوع ما پامونو گ ...

تو توقعاتی داری ک اون متوجهش نمیشه...مشکل نه ازاونه نه تو ...شیوه تربیتیه یه چیزایی برای تو عادیه و فکرمیکنی اون میفهمه درصورتی ک گاها توضیح هم بدی قابل درک نیست و این شرایط برای اونم هست...یا کلا روس ذهنت کارکن و کلا توقعت رو عوض کن یا ب شیوه تربیت خودت نزدیکش کن یا...باعث عذاب هم نباشید