2777
2789
عنوان

جراحس سنگ صفرا

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 48 پست
من با درد شدیدرفتم یه مسکن زدن بعد۸ساعت رفتم اتاق عمل وقتی امدم بیرون فقط عوارض بیهوشی داشتم سرگیجه ...

خداروشکر که راحت شدی عزیزم.من بدون دردم ولی خودم داوطلبانه رفتم نوبت گرفتم برا آخر ماه ولی خیلی استرس درد بعد عمل و اینه نکنه جراحی باز کنن دارم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
نه باز نبود که فقط یه چهل روزی زژیم غدایی براش سخت بود‌‌. روز اول هم حالت تهوع داشتوکوگفتنوعوارض بی ...

آها پس عمل راحتیه.خدا بهشون سلامتی بده عزیزم ممنون جواب دادی😊😘

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من کردم بفرما

لاپاراسکوپی کردی؟تو برگه رضایتنامه نوشته بودن برای عمل باز هم رضایت بدی؟

آره ولی نه کیسه صفرا برای کیست تخمدان والا یادم نیس مال چند سال پیشه که کردم

آها ممنون فدات شم همون میخواستم بدونم رضایت میخوان یا نه و اینکه درد بعد عمل چقده🥲

لاپاراسکوپی کردن برات؟من نمیخوام جراحی باز شم ولی دکتر گفت باید برا اونم رضایت بدی گاهی ممکنه مجبور ...

بله باید رضایت بدی

ممکنه خونریزی داخلی و.. ایجاد بشه مجبورباشن شکم رو باز کنن

آها ممنون فدات شم همون میخواستم بدونم رضایت میخوان یا نه و اینکه درد بعد عمل چقده🥲

قربونت دردش که بهوش اومدی دروغ نگم خیلیه ولی بعد ۳ روز کامل خوب میشه و ۶ ساعت بعد عمل بهتر میشه زودم سر پا میشی و تا یکی دو هفته راحت نمیتونی بشینی پاشی و بخوابی میخای من عکس جای بخیه هامو بعد عمل بزارم خیلی کوچیکن

بله باید رضایت بدیممکنه خونریزی داخلی و.. ایجاد بشه مجبورباشن شکم رو باز کنن

آها پس برا اون بوده.خدا خیرت بده خیالم راحت شد😍😍🤗🤗🤗

قربونت دردش که بهوش اومدی دروغ نگم خیلیه ولی بعد ۳ روز کامل خوب میشه و ۶ ساعت بعد عمل بهتر میشه زودم ...

😢😢😢😢😢😢کاش درد بعد عمل نبود روزای بعدشو میتونستم تحمل کنم.آره اگه میشه ببینم عکسشو

نگران نباش ،عمل خیلی راحتیه و نقاهتش راحته

خدا کنه اینطور باشه تا آخر ماه ک نوبتم بیاد میمیرم از استرس😞😞

امکان نداره درد نداشته باشه که بالاخره میبرن ولی قابل تحمله نگران نباش

سه تا سوراخ کردن؟