2777
2789
عنوان

جراحس سنگ صفرا

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 48 پست
به سلامتی انشالله هر چه زودتر حالتون خوب بشه عملش سخت بود شب نگهتون داشتن مال من اول یه ماه پیش رفتم ...

ممنون عزیزم.ببین عمل نکنی ممکنه عفونت کنه یا یهو درد ناگهانی بیاد خیلی اذیت شی بنظرم تا حالت خوبه و میتونی دردای عملو تحمل کنی برو انجام بده.دکترایی ک من رفتم هم میگفتن بهتره زودتر عمل کنی.والا عمل که خب درد داره ولی انقدری نبود ک نشه تحمل کرد،من خیلی میترسیدم ولی اونجوری ک فک میکردم نبود.یخورده گازی که میزنن تو شکم بعد عمل اذیتت میکنه وگرنه مشکل دیگه ای نیس،شب قبل عمل بستری میشی صبح روز بعد عمل مرخصی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ممنون عزیزم.ببین عمل نکنی ممکنه عفونت کنه یا یهو درد ناگهانی بیاد خیلی اذیت شی بنظرم تا حالت خوبه و ...

ممنون از راهنمایت اره دیگه چاره ای نیست دکترم حرف شما رو می زد شما سنگتون داخل کیسه بود یا تو مجرا 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنون از راهنمایت اره دیگه چاره ای نیست دکترم حرف شما رو می زد شما سنگتون داخل کیسه بود یا تو مجرا

ببخشید عزیزم دیر جواب دادم.برا من داخل کیسه بود بهتره تا توی مجرا نیومده جراحی شه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین