2777
2789

لطفا از ته دلتون دعا کنید خونوادم مخصوصا مامانم رضایت بدن با عشقم ازدواج کنم تا ابد کنار هم خوشبخت باشیم

دعا کنید عشقم تا ابد بهم وفادار باشه...

ان‌شاءالله هر کسی که برام دعا می‌کنه هر چی تو دلشه بهش برسه و خدا گره از کارش باز کنه به حق آبروی حضرت فاطمه (س)

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم کنار هم شاد سالم و خوشبخت باشیم و تا ابد بهم وفادار باشه🥺🙏                 اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️                                    الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم.         ان شاءالله هر کسی که برام دعا میکنه حاجت روا شه به حق آبروی امام حسین (ع)

من برات حمد میخونم شمام دعا کن یه خونه ارزون پیدا کنیم وقت احارمون تموم شده

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من

ان‌شاءالله حاجت روا باشی گلم

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم کنار هم شاد سالم و خوشبخت باشیم و تا ابد بهم وفادار باشه🥺🙏                 اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️                                    الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم.         ان شاءالله هر کسی که برام دعا میکنه حاجت روا شه به حق آبروی امام حسین (ع)

برا حاجتت حمد میخونم برا امضام دعا کن لطفا 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 

ان شاءالله هرچی خیر وصلاحه همون باشه برای منم دعا کن 

دوست خوبم میشه با دل پاکت دعا کنید🤲 امام حسین(ع) من و شوهرمو و دخترمو بطلبن  ♥️یه زیارت بریم دخترک ۷ سالم خیلی گریه میکنه برای زیارت امام حسین(ع)...اجرتون با سیدالشهدا 💚
من برات حمد میخونم شمام دعا کن یه خونه ارزون پیدا کنیم وقت احارمون تموم شده

مرسی عزیزم چشم حتما دعا میکنم،ان‌شاءالله یه خونه ارزون پیدا کنید تو خونتون سرشار از عشق احترام محبت باشه 

برات دعا کنم انشاالله حاجت رواشی گلم منم دعا کن بختم باز شه

مرسی عزیزم آمین،ان‌شاءالله خداوند بخت نیکو نصیبت کنه بحق آبروی حضرت فاطمه

مرسی عزیزم چشم حتما دعا میکنم،ان‌شاءالله یه خونه ارزون پیدا کنید تو خونتون سرشار از عشق احترام محبت ...

ممنونم عزیزم ایشالا شمام بدون دردسر ب عشقت برشی

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚