2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشکل اصلیت با شوهرت چیه

هرچیزی می خره به نام بابا مامانشه دخالت شدید خانوادش بچه ننه بودن این که  من اصلا نمیدونم ماهی چقدر در میاره چون شریک بابا ننش می خورن 

هرچیزی می خره به نام بابا مامانشه دخالت شدید خانوادش بچه ننه بودن این که من اصلا نمیدونم ماهی چقدر ...

احتمالا اعتماد بهتون نداشتن ،،

اگر همه چی برای تو فراهم‌بود و اخلاقش خوب بود کاش اقدام ب طلاق نمیکردی،گناه داشت

احتمالا اعتماد بهتون نداشتن ،،اگر همه چی برای تو فراهم‌بود و اخلاقش خوب بود کاش اقدام ب طلاق نمیکردی ...

خب وقتی اعتماد نداره من چجوری بهشون اعتماد کنم تازه پیام داده تو  بد اخلاقی میکردی ولی  شکایت بلد نبودی  در حالی که من خودم این کارو کردم بابا اینام گفتن دست نگه دار نمیدونه که خودم خواستم دلم می خواد پیام بدم بهش بگم 

خب وقتی اعتماد نداره من چجوری بهشون اعتماد کنم تازه پیام داده تو بد اخلاقی میکردی ولی شکایت بلد نب ...

عزیزم برات هزینه میکرد؟

مهربون بود؟

خب صرفا به اون دلیل ک اموال ب نام نمیکرد یجوریه ک رفتی طلاق بگیری

خب نشون‌ میدی. ک بی اعتمادیش به جا بوده ببخشیدا

میگی ک برا جاری اینجوری نیستن،، صبر میکردی بنظرم عجله کردین

میدونی حالا فکر کردی طلاق بگیری بیرون چ خبره؟

ن عزیزم ،،اولا دیگه مردا زیربار ازدواج نمیرن خیلی

بعدشم زن مطلقه رو طعمه میبینن

نمیدونم ولی من شخصا فکر میکنم کسی ک واقعا بخواد ادمو همون همسر ادمه،،بقیه میشه فقط بخاطر رابطه میخوان

برا خودت دردسر درست کردی بنظرم 

عزیزم برات هزینه میکرد؟مهربون بود؟خب صرفا به اون دلیل ک اموال ب نام نمیکرد یجوریه ک رفتی طلاق بگیریخ ...

باباش میگه به نام نکردم که دختر شما جمع نکنه 

میگن یه خرجی بهت میدیم صدات در نیاد تو کار ما دخالت نکن 

اصلا من دوس ندارم شریکی باشن 

باباش این وسط گوه خوری میکنه 

باباش میگه به نام نکردم که دختر شما جمع نکنه میگن یه خرجی بهت میدیم صدات در نیاد تو کار ما دخالت نکن ...

ببین ناراحت نشی ازم

ولی همون اول کاری اومدین حرف این چیزا زدین

والا هر کسی باشه شک میکنه

ک طرف چشم‌ب اموالمون داره

خودتون بی اعتمادشون کردی

اگر قصدت زندگی بود این کارا چی بود 

اول بگو شوهرت اخلاقش باهات خوبه،،هزینه هات اینات خرج میکرد برات؟دست بزن اعتباادخیانت