2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂 باحال شد

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

افتضاحه😂😂

بستگی داره ارتباطتتون با هرکدوم چطوره

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

رابطه به افراد فامیل، یا آشناها و کسایی که دوستی های ضربدری و چند نفره دارید اشتباهه 

کوچکترین مشکلی بین شما می تونه کل روابط رو تیره و تار کنه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

منم کراشم رفیق صمیمی داداشمه 

بنده خدا هر دفعه میخواد نگام کنه یا جلب توجه مجبور همراه داداشم خودشو نشون بده اونم با ترس و لرز آخرشم چون من مث چی مترسم حتی به زور نگاش می کنم 😂😂

می خوام اینو بهت بگم که بهتره باهاش وارد رابطه نشی 

همه تاپیک هام صرفا واسه انگیزه خودمه >>> لطفا واسه رسیدن به هدفم دعا کنید

ازت خواهش میکنم با دوست داداشت نرو تو رابطه

من این اشتباه رو کردم 

پسره بااینه پسر بیشرفی نبود

حتی منو ی بارم نبوسید یا دست همو‌نمیگرفتیم

وقتی داداشم فهمید غرورش شکست 

بعد چندسال داداشم بلاخره تونست منو ببخشه

منم کراشم رفیق صمیمی داداشمه بنده خدا هر دفعه میخواد نگام کنه یا جلب توجه مجبور همراه داداشم خودشو ن ...

وای این داداش هامم با این رفیقای جذابشون معضلن😂😂😂