2777
2789
عنوان

امروز فهمیدم از پشته کوه اومدم😂

194 بازدید | 16 پست

تو دانشگاه قرار بود کد بزنیم بعد رفتم نشستم فکر می‌کردم دیگه در حده روشن کردن کامپیوتر هستم چون خونمون کامپیوتر داشتیم ولی اونجا کیس نبود نمیدونستم چجوری باید مانیتورو روشن کنم 🥲روم نمیشد از کسی بپرسم خیییلی بد بود 😭 دیگه استاد دید چرا همه دارن کد میزنن تو روشن نمیکنی🫠 خیلی حرص خوردم واقعا هر وقت فکر میکنم دلم میخواد برم از دانشگاه انصراف بدم اصلا 

زبانه انگلیسیمم فاجعس 🫠 با اینکه کلی کلمه حفظ کردم ولی تلفظاشونو دقیق یاد نگرفتم و مهم تر از همه فراموش کردم اونم تو کلاس ابروم رفت استاده هی سوال میپرسه  دلم میخواد واقعا از دانشگاه لفت بدم🫠🙃

زنده باد خلیج همیشه فارس 🇮🇷 زنده باد جزایر سه گانه ایران🇮🇷

ول کن بابا

اینقد استادا ضایت میکنن جلو بچه ها عادت میکنید

سختش نکن

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بچه بودم کامپیوتر داشتم هر کیسی یه دکمه داره علامت روشن خاموشم خب مشخصه ینی اون دکمه رو ندیدی؟

اصلا کیس نبود

ول کن بابااینقد استادا ضایت میکنن جلو بچه ها عادت میکنیدسختش نکن

بنده خدا هیچی نگفت ولی خب من خیلی حساسم و بنظرم این واقعا ضایع بود🫠البته مقصر خودمم باید بیشتر بها میدادم به این چیزایه مهم

بنده خدا هیچی نگفت ولی خب من خیلی حساسم و بنظرم این واقعا ضایع بود🫠البته مقصر خودمم باید بیشتر بها ...

ن بش فک نکن

دانشجویی دگ رفتی اینارو تجربه کنی

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
آره دست کشیدم پشتش حسش نکردم استاده دست زد پشتش روشن کرد😅

سعی کن خودت بگردی پیدا کنی

ما میخواستیم یه کنکور ساده ثابت نام کنیم من با اینکه تجربه نداشتم تو ۵ دقه ثبت نام کردم تموم

حالا دوستم میخواست ثبت نام کنه ۱۰۰ تا سوال پرسید شهر چی بزنم استان چی بزنم رشته چی بزنم انقد حرصمممم گرفت 

خب پس باید کامپیوتر اینا رو‌ بلد باشی سعی کن یاد بگیری و خجالت نکش و نترس بیرون دانشگاه برو یا‌د بگی ...

آره ولی لپ تاپ ندارم کامپیوترمونم خرابه بالاخره باید تو خونا تمرین کرد از طرفی کلاساشم گرونه الان سه ساله میگم پول بدید برم کلاس زبان به رو خودشون نمیارن منم پولتوجیبیم اونقد نیست که بتونم پولشو بدم

خب پس باید کامپیوتر اینا رو‌ بلد باشی سعی کن یاد بگیری و خجالت نکش و نترس بیرون دانشگاه برو یا‌د بگی ...

همین الان میگم بابا پول بده برم گواهی رانندگیو بگیر باز دوباره مثل زبانو کامپیوتر همه میرن یاد میگیرن ولی من میمونم ازشون عقب من خیلی از هم دوره ایام عقبم 😭😭

آره ولی لپ تاپ ندارم کامپیوترمونم خرابه بالاخره باید تو خونا تمرین کرد از طرفی کلاساشم گرونه الان سه ...

درکت میکنم منم کامپیوتر بلد نیستم لپتاپم ندارم پولم ندارم 

برای زبان فعلا زبان تخصصی رشته خودتو خوب بخون و بلد باش زبان دیر نمیشه

لپ تاپ هم باید یه چیز ساده و دست دوم بگیری که کارت راه بیفته 

من رشتم جوری نیست که لپ تاپ نیازم بشه ولی مال تو هست پس هر جور شده بگیر