2777
2789

اول بگم ک زندگیمون خیلی سرده بخاطرهمین شوهرم هیچی رو بامن درمیون نمیزاره و اینعارو از چشم خودم میبینم چون واقعا خانمی نکردم اونجور ک باید شوهر داری میکردم و نکردم 6ساله ازدواج کردیم من 22سالمه شوهرم 29سالش

لطفا نکته هایی ک بتونم کاری کنم شوهرم ب من دل ببنده و خوشحال بشه یا هرچیزی ک میدونید بگید ممنونتون میشم عزیزا

اصل مطلب اینه ک شوهرم خیلی وضع مالیش خراب شد و از همه مهم تر خودش داغون شد ولی هیچی ب من نمیگفت منم ازش هرچی میپرسم با اره و نه جوابمو میده

خلاصه اینکه مغازه داشت و الان مغازشم جم کرد چون گفت هیچی توش نیست ب منم سر بسته گفتم ک مغازشو جم میکنه

الآنم ی مغازه دیگه پیدا کرده ک نمیدونم چی میخواد توش بفروشه منم از رفت و امدشو زنگ زدناش و اینعا فهمیدم ک مغازه جدید پیدا کرده

ازش پرسیدم مغازه پیدا کردی گفت ارع فعلا داریم تمیزش میکنیم بعد من گفتم چی میخوای توش بفروشی گفت حالا ی چیزی میفروشم منم ته دلم خیلی ناراحت شدم هیچی نگفتم فک کردم منو غریبه می‌دونه

حالا باز میخام بهش بگم از اینکه بمن نگفتی ناراحت شدم چجوری بهش بگم ک دعوایی درست نشه و خدشم ناراحت نشه....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره میدونم ولی ببین چی بودم براش ک اینجوریع باهام😔

پس باید خودت و تغییر بدی تو عمل نشون بده .به نظر من زیاد هم ازش سوال نپرس بهش محبت کن بزار زمان بگزره فراموش میکنه دوباره هم باهات خوب میشه

پس باید خودت و تغییر بدی تو عمل نشون بده .به نظر من زیاد هم ازش سوال نپرس بهش محبت کن بزار زمان بگزر ...

واقعا ولی شدیدا بهش گیر میدادم دعوا میکردم و بد دل بودم بنظرت میشه که یادش بره

من میترسم هیچوقت یادش نره

واقعا ولی شدیدا بهش گیر میدادم دعوا میکردم و بد دل بودم بنظرت میشه که یادش برهمن میترسم هیچوقت یادش ...

بله یادش میره اول باید رفتارت و اصلاح کنی و بهش گیر نده و زمان بده شاید چند ماه طول بکشه ولی یادش میره