2777
2789
عنوان

چرا تو این انجمن اینقدر توهین زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 76 پست
من کاری با مردای سایت ندارم ولی انصافا چندتا از تاپیکای همین خانوما راجع به بارداریهاینجا شاید اسمش ...

خب مردای سایتم سوالاشونو بپرسن ب جز ی عده ی کمی ک کلا با وجود اونا مشکل دارن بقیه کاری ندارن میان جوابشونم میدن ولی فقط ی درصد خیلی کمیشون واسه مسائل روزمره و سوال پرسیدنو اطلاعات اینجان بیشترشون درحال درخواست دادن ب بقیه خانوما هستن.هرکی تاپیک زد یا تو ی جای گفت من با شوهرم فلان مشکلو دارم جنددقیقه بعد جندتا جندتا میرن درخواست میدن.خودشون مقصرن 

شما هر زمان پنج تا انگشتتون به یک شکل شدند از دیگران هم توقع یک نوع رفتار اون هم صحیح داشته باشید هر ...

نمیدونم شما تو انجمن های دیگه بودید یا نه.

ولی من خیلی بودم. هیچ جا مثل اینجا نبود. اینجا شبیه گروه های تلگرامیه.

تو انجمن های دیگه با کسی که توهین میکنه، برخورد میشه. برای همین اینقدر واضح توهین نمیبینی. من انتظار ندارم همه یکدست بشن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا.اینجا دیگه مث قدیم نیس همه ب همدیگه احترام بذارن.الان کافیه فقط ازیه جمله بدشون بیاد دیگه تافحش ...

دقیقا همینطوره، منم معمولا میگذرم ولی الان بعد چن ماه حوصلم سر رفت اومدم اینجا ک اینجوری شد دیگ😅

این حرف شمارو یک کاربر آقا توی تاپیک من گفت من هم بهش گفتم لطفاً زیاد خوشحال نباش چون هر خانمی که ای ...

ولی واقعا من تو همین سایت خیلی از خانما بهم درخواست دادن این ک اصلا باعث افتخار نیست اخه

دقیقا همینطوره، منم معمولا میگذرم ولی الان بعد چن ماه حوصلم سر رفت اومدم اینجا ک اینجوری شد دیگ😅

من بااینکه بیشتراز۶ساله اینجام ولی فعالیتم خیلی کمترازچندین سال پیشه.مگه موضوعی پیش بیاد ی نظری همینطوری بذارم

قدیما بشدددددت محترم ومتشخص بودن چ اقایون چ خانوما.الان ممکنه ی تاپیک بزنی سلام دونفرهمیشه پیدامیشن بگن سلاموزهرمار🤦🏽‍♀️

مادربزرگم اینقدددد پسر دوسته ک تولدِ من عکس داداشمو استوری گذاشته بود زیرشم زده بود عزیزدلم تولد خواهرت مبارک🥴دبیرستان ک بودم کل کلاس بحث میکردن ک جواب میشه 8یا۹ ولی من ۱۸۶بدست اوردم😎🤭

[QUOTE=363006925]الان این حرف زدن شما زشته دیگه همین توهینه ک میگید مثل آدم  حالا این سایت ب کنار واقعیت چیز دی ...[/QUOTE

موضوع الان این سایت بود نه جای دیگه.درباره توهینم وقتی میبینن ی خانومی متاهله و میرن بهش درخواست میدن توهینای بدتر حقشونه.برعکسشم همینطوره اون کسی ک ب پروپای ی آدم متاهل جه زن جه مرد میپیجه آدم نیست 

الان این حرف زدن شما زشته دیگه همین توهینه ک میگید مثل آدم حالا این سایت ب کنار واقعیت چیز دیگه‌ای ه ...

بحث الان این سایت بود نه جای دیگه.دوما کسی ک ب ی آدم متاهل جه مرد جه زن درخواست بده آدم نیست 

بیا اینم حرف زدنت این شعوره داری اخه

بی‌شعور! نی‌نی یار رو تگ کنم تعلیقت کنه؟

می‌دونی که اگر کاربر آقا دهنش رو بی‌موقع باز کنه از سایت پرت می‌شه بیرون 

京香水月