2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه مرتب باشه ن چرا شلخته 

من متاهلم نزدیک ب ۳۰ سالمه ۶ماه یکبار ابرو برمیدارم ولی اصلاح صورتم هر هفته 

ابروهامم مرتبه 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

نه بابا گلم شلخته چیه.دوست من چند سال همین طور بود الان توی ۳۰ سالگی تازه رفت ارایشگاه مرتب کرد تو هم یکم مرتب کن فقط کامل برندار.

دوست من باهمین ابروهای پرش که خیلیی بودن با یه جراح مغز و اعصاب ازدواج کرد😄

بستگی داره ابرو هات چجوری باشه من خودم ابرو میدارم تا ابروهام شبیه ابروهای رفیقم بشه 

اون برنمیداره و خوشکلن

ولی اگه اوکی نیستن بردار بابا

تو شهر کوچیک درکت میکتم گیر بدن و عیب کنن ولی خب بده دیگه اونجوریم

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤||از صفر شروع کردم و امیدوارم تو مسیر زندگیم موفق باشم ک همچنان پرقدرت ادامه بدم😍||دانشجوی روانشناسیم و میخام سفتو سخت شروع کنم برا کنکورم بخونم ولی کسی خبر نداره😄سال دیگه همین موقع ها قراره خیلیارو سوپرایز کنم😌اما امااا اماااا هیچکس هیچکس قرار نیس تو خوشحالی من سهیم بشه همه قراره از دم بِپُکَن✌😁هدفم پزشکیه اصفهان هستش😋🌱|

بستگی داره ابرو هات چجوری باشه من خودم ابرو میدارم تا ابروهام شبیه ابروهای رفیقم بشه اون برنمیداره و ...

نه کسی کاری به کارم نداره اگه بخوام بردارم من مستقلم حتی تنها زندگی میکنم.

دوست ندارم برم تو محیط آرایشگاه همه فیس و افاده ای هستن.