2777
2789

شوهرم بخاطر کارش ازم دوره عقدیم یه ماهه ندیدمش ۳ روزه اومده 

روز اول و دوم دیدمش روز سوم گفت من جایی دعوتم راست میگفت همکارش دعوتش کرده بود شام 

عصر بهش پیام دادم بیام ببینمت گفت نه خوابم میاد🥹 

گفتم اشکال نداره میام میبینمت میرم گفت اوکی 

رفتم دیدم به زور جوابمو میده اصلا حوصله مو نداشت قرارشو کنسل کرده بود برای همین ناراحت بود 

پیشش زدم زیر گریه هی میخواست آرومم کنه بدتر شدم بعدش خودش قهر کرد که من حوصله این بچه بازیارو ندارم و اگه اینجوریه دیگه واقعا نمیتونم ادامه بدم🥹 بالاخره سعی کردم آشتی کنم باهاش با اینکه  مقصر بود 

اومدم خونه بهش پیام دادم که تو یه ماهه نیومدی دوست داشتم روزه اخری ببینمت همین اونم گفت اشکالی نداره و این حرفا 

کارم بد بود؟ به نظرتون ازش فاصله بگیرم یه مدت؟

حس میکنم اولویتش نیستم اصلا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش گریه نمی‌کردی 

ببین همیشه اینطوری باش که یبار اگه زنگ زدی بزار دوبار اون زنگ بزنه پیگیرت باشه

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

از الان داری پر روش میکنی ،به جای اینکه اون دنبال تو بدو تو نازکنی اون ناز میکنه تازه نمیتونه ادامه بده ،

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

اوایل نامزدی همه همینجور هستن طبیعی

به مرور همچی درست میشه..سعی کن هر کار و هر حرفیم زدی تهش به دعوا و قهر نکشه دیدی زیادی داری تومخی میشی و اعصابش داره خورد میشه ادامه نده

خواهش میکنم امضام بخون 🌱                                      دوست خوبم من زیاد به اسم کاربری توجه نمیکنم شاید تو یه تاپیکی باهات هم نظر باشم و بگیم بخندیم،،شاید تو یه تاپیکی نظراتمون برخلاف هم دیگه باشه بحث کنیم ناخواسته دلتو شکسته باشم🥺..حلالم کن دوست مهربونم🌹                      🌷 لطفا به نیت نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستید🌷    انشاالله به حق پنج تن حاجت روا بشید 🤲                            💚اگه برام دعا کردی بهم بگو  منم به نیت حاجتت برات توحید بخونم💚
خیلی زود براش تکراری شدی دیگه سمتش نرو پیام نده ببین منت کشی می کنه یا نه اگه نکرد یعنی تمومه

اخه یه ماهه ندیدمش که بخوام تکراری بشم پیامم زیاد بهش نمیدم در حد صبح بخیر و احوال پرسی همین

چجوری بی توجهی کنم

مثلان  اون دوبار زنگ زد تو یکبار بزنگ اول بزار اون محبت کنه  هیچوقت بهش نگو دلم تنگ شده اینا چون مرد هرچی وابستگی ببینه بیشتر دوری میکنه گریه هم نکن جلوش شخصیت و غرور خودتو داشته