2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شاءالله با توکل به خداجونمون اوضاعت بهتر بشه عزیزدلم🥹🤍✨

مرسی از دعای قشنگتون شماهم همینطور . از پروردگار میخوام تمام مشکلاتتون حل بشه و به هرچیزی که میخواید برسید

بچه ها نخندیناااااااا🥲🖤

مرسی از دعای قشنگتون شماهم همینطور . از پروردگار میخوام تمام مشکلاتتون حل بشه و به هرچیزی که میخواید ...

ان شاءالله با توکل به خداجونمون مشکل همه حل بشه🥹🤍

الهی آمین😍🤲🏻♥✨

اعصابم خورده ۱۰ تومن ندارم اینترنت بگیرم ب بابام هر چی میگم گوش نمیده 

فعلا شرایط کار ندارم

وزن شروع:۸۹/۶ هدف اول:۸۴ 🦋هدف دوم:۸۰🦋هدف سوم:۷۶🦋هدف چهارم:۷۴🦋هدف پنجم:۷۰🦋هدف ششم:۶۶🦋هدف هفتم:۶۲🦋هدف هشتم:۵۸👍💙 شروع:۱۴ آذر۱۴۰۳.

اعصابم خورده ۱۰ تومن ندارم اینترنت بگیرم ب بابام هر چی میگم گوش نمیده فعلا شرایط کار ندارم

ناراحت نباش‌ میگذره بالاخره میرسه روزی که به خودت بگی دمت گرم که ادامه دادی و همشو  موفق شدی

میتونی وای فای بگیری؟

بچه ها نخندیناااااااا🥲🖤

ناراحت نباش‌ میگذره بالاخره میرسه روزی که به خودت بگی دمت گرم که ادامه دادی و همشو موفق شدی میتونی ...

ایشالا

مرسی عزیزم

تو خونه مون مودم داریم ولی شارژش تموم شده 

داداش بی تربیتم اجازه نمیده از اینترنتش استفاده کنم

وزن شروع:۸۹/۶ هدف اول:۸۴ 🦋هدف دوم:۸۰🦋هدف سوم:۷۶🦋هدف چهارم:۷۴🦋هدف پنجم:۷۰🦋هدف ششم:۶۶🦋هدف هفتم:۶۲🦋هدف هشتم:۵۸👍💙 شروع:۱۴ آذر۱۴۰۳.

ایشالامرسی عزیزمتو خونه مون مودم داریم ولی شارژش تموم شده داداش بی تربیتم اجازه نمیده از اینترنتش اس ...

عجب  بهش بگو مال همه‌ست‌ تو که نخریدیش.

بچه ها نخندیناااااااا🥲🖤

عجب بهش بگو مال همه‌ست‌ تو که نخریدیش.

انقدر دعوا کردما 

آدم نیست نمیفهمه