2777
2789
عنوان

سرکلاژ کردن در بارداری

160 بازدید | 18 پست

من بچه اولمو تو بارداریم سرکلاژ شدم و استراحت مطلق و دومی هم احتیاج ب سرکلاژ نبود با اینکه دکتر کفته بود احتمال داره .....بچه سوممو ناخواسته باردار شدم واصلا نمیخواستمش دکتر گف طول سرویست کمه دوباره احتیاج ب سرکلاژ داری ب دکترم گفتم نمیشه نشه نمیخوامش اخم کرد گفت برو ی سونو واژینال بده منم پشت گوش انداختم سپردم ب خدا دو هفته دیر تر رفتم  سونو واژینال گفت طول سرویست از ۲۵شده ۴۰ینی خواست خدا بوده که بمونه ؟نه پچه اولمو که استرس افتادنش داشتم و همش لک میدیدم  و میخواستم بیاد نه ب این اینکه با اینهمه سنگین بلند کردن و زعفرون خوردن نمیخواستمش اومد و الانم افسرده شدم ...ینی حکمتی توش بود ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص یاشیاف یاآمپول استفاده کردی؟

هیچی استفاده نکردم فقط خیلی سنگین بلند نکردم از ترس اینکه سرکلاژ نکنم بچه تو ۶ماه نارس دنیا بیا عقب مونده شه فقط ترس همینو داشتم

سرکلاژ نکردی منم بچه دوم دکتر گفت نمیخواد ولی آمپول روبزن حداقل آمپول فمولایف یا‌شیاف پروژسترون یا ...

الان بچم دنیا اومده و هیچ‌مسکلی نداشتم طول بارداری ن سرکلاژ داشتم ن امپول استفاده کردم میگم نمیخواستمش هیچ جورع ولی دنیا اومد

من سر هردو بچم سرکلاژشدم عدد۴۰ که خوبه خیلی بالاست واسه من زیر۳۰بود الان چندهفته ای ؟ میخوای سقط کنی ...

نه عزیزم ب دنیا اومده میگم بدون استراحت و سرکلاژ .....نمیخواستم دنیا بود ۲۵بود دوفته بعدش شد ۴۰

کارت جالب نبود 

خب من یکی هیچ اطلاعاتی از این سوالت ندارم الکی مردمو سر کار می‌ذاری که چی ولی دقیقا در مورد اینکه تو سبیل شوهرم چیزی پیدا کردم تجربه مشابه داشتم 

بیام به دروغ جوابتو بدم همون‌جوری که به دروغ ما رو کشوندی؟؟