2777
2789
از الان بخونی شاید 404 قبول شی

والا راحت نیست 😂 یه دختر عمو داشتم خودشو کشت برا پرستاری ۵ سال پیش حدود ۱۰ میلیون خرج کرد به زور میکروبیولوژی اورد😂 الان در به در دنبال کاره راش نمیدن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب از الان شروع کن کنکور 1404 هم شرکت کن

وایی مامانم یه فامیل داره اتاق عمل خونده الان ۲۳ سالشه موقعه طرح اجباریش یه جراح از کار کردنش خوشش اومده بود اد جراح شد الان با ۲۳ سال سن ماهی ۲۰۰ میلیون ب بالا داره خونه ماشین همه چیش اوکیه منم میخوام برم این رشته😂

فایده نداره مگه الکیه🙂🤌

دقیقا سخته باید کلاس اینا بری هزارتا بدبختی داره الان دیره دیگ مگه ۴۰۵ میگن شرط معدل از ۶۰ قراره ب ۴۰ درصد کاهش پیدا کنه فقط دوازدهم تاثیر قطعی داشته باشه یازدهم تاثیر مثبت داشته باشه 

دقیقا سخته باید کلاس اینا بری هزارتا بدبختی داره الان دیره دیگ مگه ۴۰۵ میگن شرط معدل از ۶۰ قراره ب ۴ ...

فکر نکنم اینکارو کنن چون همین امشب اعلام کردن تاثیر قطعیه و برداشته نمیشه سه پایه ، ببین اصلا بحث کلاس و اینا نیست هرچی پیش میری پسرفت میکنیی مشکل اینه من دیگه تحمل ندارم واقعا

فکر نکنم اینکارو کنن چون همین امشب اعلام کردن تاثیر قطعیه و برداشته نمیشه سه پایه ، ببین اصلا بحث کل ...

ن برش میدارن رئیس آموزش پرورش ۲ تا کارت زرد گرفته گفتن باید ب حرفاش عمل کنه وگرنه برکنار میشه