2777
2789
عنوان

بازم واكسن اضافه كردن

152 بازدید | 29 پست

چارت جديد واكسن نوزاد

اخه براي بچه ي دو ماهه اين همه واكسن؟؟

اصلا از كجا معلوم اين واكسن ها توليد كدوم كشوره؟

اصلا من نميخوام پنوموكوك بهداشت رو بزنم از كجا معلوم بچه ها رو موش ازمايشگاهي نكردن؟

خب اگه واقعا لازمه جدا ميخرم ميزنم!

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مليكا هستم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش جای اینا گارداسیل رو ضروری میکردن

همه ملت بزنن

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

خب پسر من که الان ۱۹ ماهشه چی؟ از موقع تزریقش گذشته که. اینا رو هم بهداشت میزنه یا باید بخریم؟

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
اگه واکسن کرونا خوب بود اینام خوبه

وای نگو من اجباری زدم اصلا دلم نمیخاس بزنم

چقد مشکلات قلبی میگفتن بخاطر واکسن کروناس.علنا دکتر قلب بابام بهش گفته بود عوارض واکسنه😣

پنوموکوک خیلی ساله هست منتها چون گرونه نمیزدن الان وارد روتین گشوری کردن خیلیم خوبه 

الان ماها آزاد میگیریم بزنیم استفاده کنین 

روتا ویروسم از ویروسای اسهال و استفراغ جلوگیری میکنه 

همه ی اینا با علم به دست اومدن ضد واکسن نباشیم،

چون هر روز ویروس ها قوی تر و زیادتر میشن

وای نگو من اجباری زدم اصلا دلم نمیخاس بزنمچقد مشکلات قلبی میگفتن بخاطر واکسن کروناس.علنا دکتر قلب با ...

بهتر از گرونا گرفتن و مردنه. آدم بین بد و بدتر باید یکیو انتخاب کنه

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما

اولین باری که واکسن فلج اطفالم اومده بوده همینجوری مردم گارد گرفته بودن بهش مستندشو دیدم ولی وقتی کم کم بعضیا تزریق کردن وازاین بیماری درامان موندن بقیه هم استفاده کردن

احترام رو باید درخانه آموخت،درمدرسه تمرین کردودرجامعه کامل کرد😎

پنوموکوک خیلی ساله هست منتها چون گرونه نمیزدن الان وارد روتین گشوری کردن خیلیم خوبه الان ماها آزاد م ...

من اصلا ضد واكسن نيستم

و ميدونم پنوموكوك خيلي وقته هست

اما خب من اگه نخوام مال بهداشت رو بزنم چي؟

من ميخوام همون نمونه ي گرون رو بخرم بزنم

قبول ميكنن؟

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مليكا هستم🥰
منکه واکسناروزدم ولی اونایی که نزدن اینقد مردم چیز بشون میگن،که شما عقب افتاده اینو ضدعلمینو...،کاش ...

همین الانم خیلیا مخالفن و میگن واکسن توطئه دشمنه. ولی من هم خودم زدم هم واکسنهای پسرمو مرتب زدم چون اگه نمیزدم و مریض میشد نمیتونستم خودمو ببخشم