2777
2789
عنوان

بازم واكسن اضافه كردن

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 29 پست
خب پسر من که الان ۱۹ ماهشه چی؟ از موقع تزریقش گذشته که. اینا رو هم بهداشت میزنه یا باید بخریم؟

نميدونم عزيزم

من اين جديدا رو ميخوام جدا بخرم

تازه اومده

معلوم نيست بهداشت از چه برندي ميزنه

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مليكا هستم🥰

قدیما چقدر بچه بخاطر سرخک مردن؟ چقدر بچه فلج اطفال جرفتن و الان که بزرگسالن فلجن،نشنیدین از هر خانواده کم کم دو سه تا بچه میمرد بخاطر عدم بهداشت و مریضی ها،حالا که این امکان اومده باید استفاده کرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پنوموکوک خیلی ساله هست منتها چون گرونه نمیزدن الان وارد روتین گشوری کردن خیلیم خوبه الان ماها آزاد م ...

چقدر هم همین اسهال و استفراغ زیاد شده تو بچه ها خیلی از بچه‌ها بستری میشن. واقعا لازمه

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
بهتر از گرونا گرفتن و مردنه. آدم بین بد و بدتر باید یکیو انتخاب کنه

ما از دم همه کرونا هم گرفتیم

ولی خانواده عموم هیچکدوووووم واکسن نزدن اصلا کرونا هم نگرفتن

لامصب الانم میگن حمله بیولوژیکی بوده یسری حرفام میزنن تنِ منی که دو دوز زدم رو میلرزونه

بابا مامان وداداشم سه دوز زدن☹

قدیما چقدر بچه بخاطر سرخک مردن؟ چقدر بچه فلج اطفال جرفتن و الان که بزرگسالن فلجن،نشنیدین از هر خانوا ...

عزيزدل

چه ربطي داره

من الان مشكلم پنوموكوك و روتا ويروسه

نميخوام مال بهداشتو بزنم

برند و كشور سازندش مشخص نيست

اينا كه نميان همون نمونه گرون رو بزنن

ميخوام جداگونه بخرم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مليكا هستم🥰
من اصلا ضد واكسن نيستمو ميدونم پنوموكوك خيلي وقته هستاما خب من اگه نخوام مال بهداشت رو بزنم چي؟من مي ...

میتونی آزاد بخری،ولی مثل بقیه ی واکسنا به اینم اعتماد کن و بزن،الکی بخاطر حرف ضد واکسن ها دلتو آشوب نکن،

ما از دم همه کرونا هم گرفتیمولی خانواده عموم هیچکدوووووم واکسن نزدن اصلا کرونا هم نگرفتنلامصب الانم ...

منم سه دوز زدم همیشه خرف و شایعه هست و آدم نمیدونه تو دنیا چی درسته و چی غلط اون موقع به حرف عقلم گوش کردم و زدم و پشیمونم نیستم

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
میتونی آزاد بخری،ولی مثل بقیه ی واکسنا به اینم اعتماد کن و بزن،الکی بخاطر حرف ضد واکسن ها دلتو آشوب ...

يعني بهداشت قبول ميكنه؟

عزيزم من اصلا به وزارت بهداشت اعتماد ندارم اصلااااا

ترجيح ميدم خودم بگيرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مليكا هستم🥰
عزيزدلچه ربطي دارهمن الان مشكلم پنوموكوك و روتا ويروسهنميخوام مال بهداشتو بزنمبرند و كشور سازندش مشخ ...

هر جور دوس داری میتونی آزاد بخری بزنی

ولی برای کل کشور یه واکسن میارن چیز خوبیه نگران نباش ،دقیقا مثل بقیه واکسنایی که بدون نگرانی میزنی،سرخک،فلج اطفالو ....

يعني بهداشت قبول ميكنه؟عزيزم من اصلا به وزارت بهداشت اعتماد ندارم اصلاااااترجيح ميدم خودم بگيرم

اره میتونی بگی فلان و نزن من خودم آزاد خریدم،،مال بهداشتو بیار بده به من بزنم به پسرم😂😂

هر جور دوس داری میتونی آزاد بخری بزنیولی برای کل کشور یه واکسن میارن چیز خوبیه نگران نباش ،دقیقا مثل ...

اخه اونا از قبل بودن

اين جديدا معلوم نيست از كجا اومده

خودم بخرم بهتره

1
5
10
15
20
25
30
35