2777
2789
عنوان

با متفورمین میشه پریود شد یاخیر

56 بازدید | 13 پست

بچها رفتم دکتر من ۷ ماهه ازدواج کردم پریود نمیشم فقط باید قرص پروژسترون بخورم دکتر قرص متفورمین نوشت برام نمیدونم بااین قرص پریود میشه یانه الان ۲۴ سیکلم قرص پروژسترون نخوردم ک پریود بشم از امشب باید متفورمین شروع کنم 

الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من

اره برای تنظیم هورمونات داده 

قندو شکر مصرف نکن 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه توروخدا نکن با خودت لاغر زیاد یا چاقی داری؟چربی شکمیمیل ب شیرینیجات تحرکت چقدره پلی کیستیک هستی؟

آره تنبلی زیاد دارم 

دلم بچه میخواد

ببین عزیزم اینجوری نیست که بخوری انتظار نتیجه ی سریع داشته باشی مصرف منظم متفورمین به تنظیم شدن پریو ...

خب یعنی پریود نمیشم 

آره تنبلی زیاد دارم دلم بچه میخواد

بنظرم اول سلامتی خودت مهمه

مطمئنن همیشه خسته وکسلی افسرده ای هیچوقت انگیزه نداری صبحاهم دیربیدارمیشی میل ب صبحانه نداری 

اصلاح سبک زندگی کاری میکنه خودت بموقع پریود بشی من یه اصلاح سبکیم🫣که هرماه سرساعت حتی پریود میشم قبلا ۶ماه ۶ماه میشدم

خب یعنی پریود نمیشم

اینجوری نیست بخوری فردا پریود بشی عزیز

تنبلی تخمدان کنترلش احتیاج به صبر و حوصله داره قند و شکرت رو کم کن وزنت رو بیار پایین و تحرکت رو ببر بالا مصرف متفورمین حتی طی یه مدت به کاهش وزنت هم کمک میکنه

و بدون اصلی ترین راه کنترلش کاهش وزنه و رژیمی که میتونه به نسبت برای  تخمدان پلی کیستیک کاربردی تر باشه فستینگه

در کنار دکتر غددی که زیر نظرشی به متخصص تغذیه هم مراجعه کن 

اینجوری نیست بخوری فردا پریود بشی عزیزتنبلی تخمدان کنترلش احتیاج به صبر و حوصله داره قند و شکرت رو ک ...

فستینگ مناسب تخمدان پلی کیستیک نیست 

چون سطح کورتیزول رو میبره بالا و برای پلی کیستیک ها مناسب نیست

و بهتره بلافاصله بعد بیدارشدن نهایتا تانیم ساعت بعد صبحانه بخورن 

مثلا قهوه برای انرژی گرفتن خوبه عالیه اما پلی کیستیک ها چون سطح کورتیزولشون به خودی خود بالاست اصلا مناسبشون نیست براهمینه که میگن قهوه اوزور یا هسته خرمابخورن که البته اینا هم انرژی چندانی نمیده فقط برای اینکه میلشون ب قهوه خوردن رو بااین جایگزین کنن خوبه خلاصه که ورزش سبک ومنظم پیاده روی بعدوعده های غذایی بین ۱۰تا۲۰دقیقه رقص اروم وورزش های سبک ومقاومتی مثل پیلاتس یوگا ومدتیشین هم عالی