2777
2789
عنوان

جدی ای‌کاش امروز بمیرم

210 بازدید | 47 پست

میدونین چیشده بود؟

من یه دفتری داشتم که توش رمان مینوشتم، و همینطور درمورد شخصیت بچه‌ها ویژگی های خوبشون رومینوشتم (اینطوری نیستم درمورد کسی بدبنویسم) خدا خودش میدونه ازکسیم متنفر باشم هیچوقت پشتش بد نمینویسم

بعد یه چندنفر اومدن دفترم روخوندن،

خلاصه ینفربهم گفت که: الناز اگه میخوایی چیزی درموردم بنویسی، چیزی دیگه ننویس (درصورتی که چیزبدی ننوشتم) بعد گفت ماهمکلاسی هستیم، درمورد من به دهمیا نگو (درحالی که چیزی نگفته بودم) من نمیدونم چه چیزی توفکرت میگذره

زبونم قفل شد، طوری که لال شده بودم فقط بهش لبخند زدم و گفتم چشم

ازاون موقع هیلی فکرم درگیرشد، طرف چه فکری درمورد من کرده؟

بنطرتون من همچین ادمیم نیتم بد باشه؟ اخه مگه تقصیرمنه؟

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..                                             - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

ازخودم بدم میاد، دفترو برداشتم از حرص انداختم توجوب، میخواستم اتیشش بزنم، دوست دارم محوبشم زیرزمین هیچوقت برنگردم

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..                                             - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خیلی بده درک می کنم

چی بده؟ میتونی راهنماییم کنین؟

چی بده؟ میتونی راهنماییم کنین؟

هیچی برو پیش همون نفر بگو منظورت از این حرف چی بود اون روز من ذهنم درگیره

بعد با خنده بگو چیز خاصی نبوده موقع نوجوونی که جوگیر بودیم خواستیم رمان بنویسیم من از اسم بچه های خودمون استفاده می کردم

درضمن آدمی نیستم که برم حرف بزنم پشت سر کسی 

هیچی برو پیش همون نفر بگو منظورت از این حرف چی بود اون روز من ذهنم درگیرهبعد با خنده بگو چیز خاصی نب ...

اخه میدونین من اینطوریم نیستم پشت کسی بدبنویسم 

شاید سوتفاهم شده اصلا شاید فکرمیکرده من نیت بدی داشتم

خب برو باهاش حرف بزن دیگه

من نمیتونم ارتباط برقرارکنم، من تنهاشدم، کسیو ندارم

خب عزیزم باید حقیقت و بگی به دوستانت 

چرا دفتر و در دسترس کسی قرار دادی 

حیف انداختی جوب 

من دفتر خاطراتمو یادگاری دارم هنوز 

چقدرم سمه 😂

به بارون نم نم ⛈️ به دریا 🌊 به کوه 🏞 به این آفرینش 🌌 به کشتی نوح 🌌به ماه 🌙و ستاره💥 به هفت آسمون✨ به عشقم ❤به عشقی تا مرز جنون ❤به لحظه دیدار قسم میخورم ❤دوباره با تکرار قسم میخورم❤ به عهدی که بستیم💍 قسم میخورم❤ به هستم به هستیم❤ قسم میخورم تا وقتی که قلبم❤ هنوز میزنه تا وقتی که جونی توی این تنه💖 تو روزای خوب تو روزای بد 💖همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم💕 قسم میخورم ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

خب عزیزم باید حقیقت و بگی به دوستانت چرا دفتر و در دسترس کسی قرار دادی حیف انداختی جوب من دفتر خاطرا ...

من اخه واقعا چیزبدی درمورد کسی ننوشتم

مهدیس بهم گفت نشون نده، اون میخواست کمکم کنه من به حرف همچین ادمی که ازپشت خنجر بزنه گوش نمیدم

ب نظرم خیلی حساسین شما مسائل انقد اهمیت ندارن ک شما انرژی بذارین براش و خدای نکرده آرزوی مرگ کنین 

شما اگه یا خودتون صادق باشین بقیه هر فکری راجب شما بکنن مهم نیست تو زندکی سو تفاهم های زیادی رو تجربه خواهید کرد ک شاید بعضی هاشونو بتونین ثابت کنین بعضی هاشونو اصن نتونین

اگه خدا بخواد میشه 
چه ربطی داره؟قرار نیست دوست بشین باهم برو باهاش حرف بزن

چی بگم بهش؟ خیلی خیلی ناراحتم انگاری دنیا روسرم خراب شده

من اخه واقعا چیزبدی درمورد کسی ننوشتممهدیس بهم گفت نشون نده، اون میخواست کمکم کنه من به حرف همچین اد ...

عزیزم زیاد مسایل مدرسه مهم نیست بطور کل 

که بخاطرش خودتو اذیت کنی 

بازم این چیزایی که نوشتی برای دل خودت بوده 

کسی ببینه دچار سو تفاهم میشه 

حل میشه گل با حرف زدن 

به بارون نم نم ⛈️ به دریا 🌊 به کوه 🏞 به این آفرینش 🌌 به کشتی نوح 🌌به ماه 🌙و ستاره💥 به هفت آسمون✨ به عشقم ❤به عشقی تا مرز جنون ❤به لحظه دیدار قسم میخورم ❤دوباره با تکرار قسم میخورم❤ به عهدی که بستیم💍 قسم میخورم❤ به هستم به هستیم❤ قسم میخورم تا وقتی که قلبم❤ هنوز میزنه تا وقتی که جونی توی این تنه💖 تو روزای خوب تو روزای بد 💖همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم💕 قسم میخورم ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

عزیزم زیاد مسایل مدرسه مهم نیست بطور کل که بخاطرش خودتو اذیت کنی بازم این چیزایی که نوشتی برای دل خو ...

خیلی ناراحتم واقعا حالم خرابه..