2777
2789

دوست دختر دوران مجردی شوهرمه دلم نمیخواد چکش کنم ولی همیشه میزنم زیر قولم خیلی خوشگل و خوش هیکلم هست همیشه درموردش نگرانم چیکار کنم بتونم از ذهنم بیرونش کنم و دیگه نخوام چکش کنم😮‍💨

وااا خود آزاری داری دختر😶

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون الان خودش تو رابطس حتما 

اینستاشو چک میکنی؟

ببین‌چه‌چشایی‌داری‌که‌به‌چشمم‌اومد:))  #ماهِ‌من                     به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد                                 عجب از محبت من، که در او اثر ندارد                                             غلط است هر که گويد که به دل رهست دل را                                           دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد...           

دیگه تموم شده رفته

میدونم ولی ما باهم دوست بودیم منو ول کرد چند ماه رفت با این دختر منو نابود کرد بعد از چند ماه برگشت به من و ازدواج کردیم من پشیمونم هیچوقت این کارشو نمیتونم فراموش کنم

میدونم ولی ما باهم دوست بودیم منو ول کرد چند ماه رفت با این دختر منو نابود کرد بعد از چند ماه برگشت ...

قبل از ازدواج باید صبرمیکردی ببینی میتونی فراموش کنی یانه 

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
میدونم ولی ما باهم دوست بودیم منو ول کرد چند ماه رفت با این دختر منو نابود کرد بعد از چند ماه برگشت ...

خب فهمیده ارزش نداره

ببین‌چه‌چشایی‌داری‌که‌به‌چشمم‌اومد:))  #ماهِ‌من                     به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد                                 عجب از محبت من، که در او اثر ندارد                                             غلط است هر که گويد که به دل رهست دل را                                           دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد...           

بلاکش کن. 

منو چی میگی که جاریم دوس دختر دوران مجردیه شوهرم بوده. 

قطع رابطه هم نمیتونم بکنم چون فامیل حرف در میارن. 

ولی خیلی منفوره جاریم. 

تولد شوهرم یه استوری گذاشته بود از مجردیشون شوهرمو بغل کرده بود و نوشته بود تولدت مبارک. 

شوهرم اصلا با جاریم تماس فیزیکی و بغل و...  نداره. و واصعا عصبانی شده بود که جاریم عکس مجردیشونو رابطه شونو گذاشته 

اره واقعا الکی بخشیدم الان خوبه ها ولی من نمیتونم فراموش کنم

الان خوبه ومشکلی نداره پس فراموش کن خودت رو اذیت نکن 

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
بلاکش کن. منو چی میگی که جاریم دوس دختر دوران مجردیه شوهرم بوده. قطع رابطه هم نمیتونم بکنم چون فامیل ...

وای خیلییییی بده چرا بهش نگفتی چرا این عکس و گذاشتی؟واقعا درکت میکنم من خیلی حساس شدم سر این قضیه 

میدونستی از قبل و قبول کردی ازدواج کنی؟

بلاکش کن. منو چی میگی که جاریم دوس دختر دوران مجردیه شوهرم بوده. قطع رابطه هم نمیتونم بکنم چون فامیل ...

وایییییی💔

خب فهمیده ارزش نداره

دیر فهمید بی خبر منو از همه جا بلاک کرد من خیلی اسیب دیدم از اون موقع حمله های پنیک استرس همیشه شک دارم به همه چیز نمیتونم الان باهاش خوب بودم فکر میکردم ازدواج کنیم میتونم فراموش کنم ولی نمیشه مشاوره هم رفتم فایده ای نداشت

دیر فهمید بی خبر منو از همه جا بلاک کرد من خیلی اسیب دیدم از اون موقع حمله های پنیک استرس همیشه شک د ...

یعنی رفتار خوبی هم باهات نداره 

منظورم ابراز احساساتو ، وقت گذاشتنو ، بیرون رفتنو ایناس

اخه از رفتارش میشه فهمید