2777
2789
عنوان

یکیو همیشه چک میکنم که بهم استرس میده

| مشاهده متن کامل بحث + 76 بازدید | 17 پست
وای خیلییییی بده چرا بهش نگفتی چرا این عکس و گذاشتی؟واقعا درکت میکنم من خیلی حساس شدم سر این قضیه می ...

نه از قبل نمیدونستم. 

من جاریه اولم. 

وقتی که عروس اون خانواده شدم جاریم دو سال بود که دوس دختر برادرشوهرم بود و من فکر میکردم دوس دختر برادرشوهرمه فقط. 

ولی بعدا فهمیدم که دوس دختر قبلیه شوهرم بوده. زارت سریع اومد با داداشه دوس پسرش. فکر کنم برادرشوهرم ولش کنه میره با پدرشوهرم این سری 😂😑

شوهرم گفت که سه ماه بیشتر با جاریم نبوده و تو اون سه ماه متوجه شده به هم نمیان و با جاریم کات کرده. 

ولی شوهرم میگفت تا سه چهار سال دنبالم بود و اخر سر که از من ناامید شد به داداشم پیشنهاد دوستی داد.  منم بهش گفتم اگه سلیقته باهاش باش من مشکلی ندارم. اونا هم با هم دوس شدن و ست ساعت بعد ازدواج کردن 

یعنی رفتار خوبی هم باهات نداره منظورم ابراز احساساتو ، وقت گذاشتنو ، بیرون رفتنو ایناساخه از رفتارش ...

از وقتی ازدواج کردیم خوبه وقت میزاره دوستم داره حتی بیشتر از دوستی همه کاری برام میکنه ولی من نمیتونم فراموش کنم بخاطر یکی دیگه منو ول کرد و همش خودمو با دختره مقایسه میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از وقتی ازدواج کردیم خوبه وقت میزاره دوستم داره حتی بیشتر از دوستی همه کاری برام میکنه ولی من نمیتون ...

خب ازش پرسیدی تا الان ؟ که چرا همچین کاری کرد؟ 

ببین‌چه‌چشایی‌داری‌که‌به‌چشمم‌اومد:))  #ماهِ‌من                     به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد                                 عجب از محبت من، که در او اثر ندارد                                             غلط است هر که گويد که به دل رهست دل را                                           دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد...