2777
2789
عنوان

از بابام حالم بهم میخوره

109 بازدید | 10 پست

خیلی  بد  دل  عوضیه  

با ۲۷ سال سن  نمیزاره  گواهینامه بگیرم 

کار پیدا میکنم   نمیزاره  برم  

نمیزاره   برم  بیرون     یا بادوستام جایی  برم   

انقد  به همه چیم  گیر میده   منم خونه نشین  شدم  

اصلا  انگیزه ندارم    افسردگی  گرفتم  

اصلا محبت نمیبینم از خانوادم   به فکرم  نیستن   

به اندازه  مایحتاجم  پول هم نمیده 

۲۰۰ تومن میده همش    منت میکنه  میگه چیکارش کردی  

قبلا خاستگار داشتم   اصلا  به دلم ننشستن  و ایراد های داشتن مخصوصا  اخلاقشون  بابام   دعوا مینداخت  چرا رد کردی  

الان دیگ  جرئت  نمیکنم   بزارم  بیان خونه     چون  اصلا  به بعد خوبش  نگا نمیکنه   

میگه  فقط  برو    

الانم  همش   منت   میزاره  که  موندی  تو خونه کسی  نمیگرتت    جیگر مامانمو  خون کرده میگ  حالا ترشی  بندازش 

جدیدا به خودکشی فکر میکنم  

حالم  واقعا بده  

دیگ   اعصابم نمیکشه 

بیزارم  تو خونه  ببینمش   تو خونه  انقد کار میگه  بهم    از خستگی بمیرمم   نمیگه  خسته شدی    

بدتر از دستم  عصبی  میشه   

جوری  شده دیگ  مهمونی  هم نمیرم 

سال تا سال  اگ  عروسی  برم  حس   عقب  ماندگی  بهم میده  

انگار  دختر  زمان  قاجارم   

اعتماد  بنفسی  نمونده  برام 

الان  به مرگ  بابام  فکر میکنم   و  هیچ  حسی  حتی  برای  مرگشم  ندارم    

سرافکندم  کرده  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان یه تاپیک دیدم که که شوهری که گیر میده حساسه به همه‌چیز زن باید بهش گفت چشم نتیجه و تروماش میشه این که سالها بعد بچه ی همون زن هم ترکش میخوره 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
الان یه تاپیک دیدم که که شوهری که گیر میده حساسه به همه‌چیز زن باید بهش گفت چشم نتیجه و تروماش میشه ...

دقیقااااااا  من   از بچگی   بابام  هر چی  گفت     گفتم  چشم  والان    اخلاق   بدتر بدتر   بدتر شده     

کاش  از اول   روی  خواسته هام  می ایستادم   

همیشه   همه رو درک کردم     و بفکر بقیه  بودم  که اذیت نشن 

درصورتی  که  خودم   بی اهمیت  کردم  و افسرده  شدم   

من  همیشه اذیت شدم  هیچ کس  بفکر من  نبود😔

من آقا هستم واقعا نمیدانم این سختگیری به چه معناست ما داشتیم چنین موردی که آخرش به فرار انجامید

نمیدونم   بجایی رسیدم  که  همش  نفرینش  میکنم   

کاش  مثل  خارجی  ها  ۱۸ سالگی  مستقل میشیدم  

بعضی  خانوادها  مانع  پیشرفت  بچه هاشونن

دقیقااااااا من از بچگی بابام هر چی گفت گفتم چشم والان اخلاق بدتر بدتر بدتر شده ...

همین آلان م دیر نیست ،کار خوب پیدا کن به سن قانونی رسیدی کی میخواد جلوتو بگیره ،حق گرفتنی ه مظلوم نباش 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
همین آلان م دیر نیست ،کار خوب پیدا کن به سن قانونی رسیدی کی میخواد جلوتو بگیره ،حق گرفتنی ه مظلوم نب ...

خیلی  میترسم  ازش 

دوست ندارم  دعوا  بیفته  

خیلی  سگ  اخلاق   سگااااااا  

اصن  صداشو میشنوم  میخام  بالا بیارم🤮🤮🤮🤮