2777
2789

رشتم کامپیوتره درس عملی رو تجدید شدم باید میرفتم امتحانشو میدادم که دیپلم رو بگیرم.

قضیه اینه که من دوتا رفیق دارم یکیشون خیلی زرنگه و درسش خوبه چون عمل کرده بود نتونست امتحان بده اونم تجدید شده بود اومد با ما امتحان بده یکیشونم درسش خرابه امروز سه تامون رفتیم امتحان بدیم زرنگه وسط نشست من از روش انجام دادم امتحان نمره کامل گرفتم بیست شدم ولی اون که درسش خرابه نتونست نگاه کنه نمره کم گرفت اخماشو توهم گذاشته بود چشم غره می‌رفت بهم منم هیچی نگفتم منو دوستم که زرنگه پاشدیم رفتیم دیدم معلمه صدام زد گفت بیا کارت دارم بیا از اول امتحان بده منم ریلکس نشستم پشت سیستم ولی یکی دوتا از کارایی که گفت رو نتونستم انجام بدم گفت باشه پاشو برو. منم فهمیدم کار رفیقم بوده پاشدم رفتم بهش گفتم چرا انقدر حسودی و آنقدر بد دلی که میری زیر آب منو میزنی شروع کرد به داد و بیداد که به من چه من نگفتم منم گفتم تو گفتی عقده ای غلط میکنی زیر آب منو میزنی اونم گفت خودت غلط میکنی....

یکی از بچه ها اومد پیشم گفت آره اون گفته اومده گفته خانم حق بعضیا نیست که نمره کامل بهشون دادی که از رو بقیه تقلب میکنن و گفت اسم تورو گفته .

منم رفتم پیش دبیر بهش گفتم چرا حرف اونو باور میکنید و چندتا حرف باهاش زدم دبیرم می‌گفت نه بخدا اون نگفته. ولی صدرصد معلومه دبیر ازم نمره کم می‌کنه و دیگه نمره کامل بهم نمیده ولی گناه من چی بود مگه تقصیر من بود که اون نتونست تقلب کنه؟؟

فقط از این زورم داره که ما باهم دوست بودیم من هیچوقت حسودی نکردم یا نخواستم کسیو بکشم پایین حتی همیشه کمکش کردم تو درسا اگه کنفرانسی چیزی دادم اسم اونم اوردم که بهش نمره بدن. ولی‌ اون چرا اینکارو کرد؟

ازدواج هم کرده ولی با پسرا درارتباطه درد و دل می‌کنه باهاشون.شوهرش نظامیه خبر ندارع . کلا آدم عقده ایه

اومدم خونه از همه جا بلاکش کردم 

حالا دودل شدم میگم کاش سکوت میکردم و منم بعدا یه جایی طلافی میکردم سرش بنظرتون کار درستی کردم به روش اوردم؟

تموم شد رفت

نه کار اون درست بود

نه کار شما

بیخیال دیگه

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

چقدر بچه بازی

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه بخوام عاقلانه نظر بدم تقلب کار خیلی زشتیه 

اینکه موقع کنفرانس  کسی که کمک نکرده الکی اسمش و میاری اشتباه محضه 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
خوب به اونم میرسوندینما تقلبم میکردیم چند نفری به فکر همه بودیم

بابا چطور میرسوندیم پشت کامپیوتر نشسته بودیم هرکسی جدا بود باید خودت نگاه کنی که بتونی تقلب کنی

اون جاش دور بود نتونست نگاه کنه تقصیر من بود این وسط؟؟

چون نمره اش پایین اومد باید منم لو میداد؟

بابا چطور میرسوندیم پشت کامپیوتر نشسته بودیم هرکسی جدا بود باید خودت نگاه کنی که بتونی تقلب کنیاون ج ...

تو دخترا اینجوریه دیگه

ما هرچیم تقلب میکردیم اونایی کم میگرفتن هیچی نمیگفتن

نباید میگفت

باید سکوت میکردی ولی قطع ارتباط هم میکردی اگر مطمئنی که خودش لو داده تورو

آخه زورم داشت احمق فرضم کنه.

قطع ارتباط که کردم ولی هر روز میبینمش چون کلاس کامپیوتر میریم اونم هست

اگه دوباره عقده ای بازی دراورد چی؟

تو دخترا اینجوریه دیگهما هرچیم تقلب میکردیم اونایی کم میگرفتن هیچی نمیگفتننباید میگفت

واقعا دم شما پسرا گرم الحق که ذات دارین

رفاقت دخترا همش حسودی و عقده ای بازیه

نه آدم عاقل که پیدا نمیشه احتمالا همه کودن هستنو اما جواب سوالت اینکه منم بودم به روش می‌آوردم و ارت ...

منم همین کارو کردم ولی هر روز میبینمش چون کلاس کامپیوتر میریم اونم هست اگه دوباره کرم ریخت و عقده ای بازی دراورد چی ؟

اشتباه شما اینه ک دوستت رو نشناختی

دقیقا . اشغال عوضی من چقدر کمکش کردم همیشه اگه نمره نمیورد خودم کنفرانسی چیزی میدادم اسم اونم میگفتم که نمره بهش بدن.

الان باهاش قطع ارتباط کردم ولی هر روز میبنمش چون کلاس کامپیوتر میریم که اونم هست

دقیقا . اشغال عوضی من چقدر کمکش کردم همیشه اگه نمره نمیورد خودم کنفرانسی چیزی میدادم اسم اونم میگفتم ...

تو زندگی خیلی باید مواظب اطرافت باشی

اصلا با همچین ادمایی رفت و امد نکن

همون دوست زرنگت گزینه  دبهتری هست

اقا هستم . راننده پروفایلم