2777
2789

تعریف کنین

خودم یکی از فامیلای پدریم بدگوییمو کرد که ازدواج نکنم  بعد دو سه سال سکته کرد نه میتونه راه بره نه حرف بزنه

خـدای‌قشنگم♥️گشایشی ایجاد کن برای دل هایی که با بغض صدایت میکنند🍃تاپیک مذهبی و دعا تگم کنین ممنون.و لطفا برای رسیدن به خواسته هام یه حمد بخونین یا صلوات ،ان شاءالله حاجت روا بشید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره دخترعموم گفت من خواستگارردمیکنم توچی؟یکسال نشدطلاق گرفت

قربون خدا برم جای حق نشسته

خـدای‌قشنگم♥️گشایشی ایجاد کن برای دل هایی که با بغض صدایت میکنند🍃تاپیک مذهبی و دعا تگم کنین ممنون.و لطفا برای رسیدن به خواسته هام یه حمد بخونین یا صلوات ،ان شاءالله حاجت روا بشید

هیچ ربطی نداره 

هر کی تقاص کارشو اون دنیا میگیره نه این دنیا.

حالا اتفاقیم میشه مثل قصیه شما

هزارن مورد میشه گفت با ظلم زندگی کردن ولی به شادی زندگی میکنن و به شادیم میمیرن

تو مطمئنی ک اون انتقام تو بوده؟!

شاید انتقام من و خیلیای دیگه 

ولی وقتی من و خانوادم نفرینش کردیم این اتفاق براش افتاد

قربون خدا برم جای حق نشسته

بدجور

اماخوده خدامیدونه راضی نبودم طلاق بگیره

دلم شکست ولی گفتم ازاون ازدواج بهترکنم

ولی هنوزم ازدواج نکردم

آزادی،شخصیت زن را لو میده!                                     پول،شخصیت مرد!!

هیچ ربطی نداره هر کی تقاص کارشو اون دنیا میگیره نه این دنیا.حالا اتفاقیم میشه مثل قصیه شماهزارن مورد ...

ربط داره 

حالا ممکنه بعضیا این دنیا تقاص پس ندن ولی برا همه صدق نمیکنه

هیچ ربطی نداره هر کی تقاص کارشو اون دنیا میگیره نه این دنیا.حالا اتفاقیم میشه مثل قصیه شماهزارن مورد ...

عزیز خدا خودش گفته اونایی ک دیگه شورشو درمیارن کاریشون نداره ک حساب کتاب رو بذار دنیای بعدی ک بشدت سختتره برا همین اینجا ککشونم نمیگزه

عمو هام همش تعریف دختراشون رو پیش پدرم میکردن و پرش میکردن که دخترای ما درس خون و با حجاب و رو دستشون کسی نیست وقتی میرفتن بابام باهم بدرفتاری میکرد و اونارو میزد تو سرم یه دختر عمو هام سال بعدش فیلم سوپ...رش تو محله پخش شد اون یکی عموم همون سال تصادف کرد ضربه خورد به مغزش الان دیوونه شده کسیم محلش نمیده حتی دختر عزیزش زنشم اموالشو برداشت برد خودش الان تیمارستانه اون عموم هنوز منتظرم براش اتفاقی بیفته جیگرم خونک شه😏😒😂

بدجوراماخوده خدامیدونه راضی نبودم طلاق بگیرهدلم شکست ولی گفتم ازاون ازدواج بهترکنمولی هنوزم ازدواج ن ...

مطمئن باش ازدواج عالی میکنی

خدا شاید دیر بده ولی سیر میده

عزیز خدا خودش گفته اونایی ک دیگه شورشو درمیارن کاریشون نداره ک حساب کتاب رو بذار دنیای بعدی ک بشدت س ...

دقیقا 

یه عده هستن که انقد گناهکارن و در حق بقیه ظلم کردن اینجا نمیشه تقاص پس بدن