2777
2789
عنوان

شده خدا انتقام خودتون یا بقیه رو بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 28 پست
شاید انتقام من و خیلیای دیگه ولی وقتی من و خانوادم نفرینش کردیم این اتفاق براش افتاد

قطعا خدا جوابشونو میده  از رلهی ک خودش میدونه و بنظرم ادم فقط خودش میدونه ک از کجا خورده..مثلا یکی ابروی منو بدجور برد یتی منو سکه ی پولم کرد اونم تمام حرفاش تهمت بود نطمئنم ی روزی اونم اینجوری جیگرش کباب میشه و ناحق بهش تهمت میزنن و میفهمه از کجا خورده

نمیشه هر اتفاقی را به کارما ربط داد 

اما شک نکنید که عدالت خدا برقرار هست 

از هر دستی بدید از همون دست پس خواهید گرفت 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز خدا خودش گفته اونایی ک دیگه شورشو درمیارن کاریشون نداره ک حساب کتاب رو بذار دنیای بعدی ک بشدت س ...

اینجور باشه که ترامپ و نتانیاهو باید تا الان تیکه تیکه میشدن.

به این چیزا ربط نداره

وقتی میبینی ظالم ها دارن به خوشی میگردن.

همه اون دنیا تقاص پس میدن

اینجا هم شانسی ممکنه یکی که بدی کرده سکته کنه بگن اها کار من بودا به من بدی کرده

اینجور باشه که ترامپ و نتانیاهو باید تا الان تیکه تیکه میشدن.به این چیزا ربط ندارهوقتی میبینی ظالم ه ...

عزیز من طبق قران گفتم دیگه نمیدونم شما ب چی معتقدین..‌چون دیقا کلام خود خداست حتی جز تفسیراشم نیست ادم بگه شاید غلط باشه

ان شاءالله عزیزم برام دعاکن🙏🏽

چشم

خـدای‌قشنگم♥️گشایشی ایجاد کن برای دل هایی که با بغض صدایت میکنند🍃تاپیک مذهبی و دعا تگم کنین ممنون.و لطفا برای رسیدن به خواسته هام یه حمد بخونین یا صلوات ،ان شاءالله حاجت روا بشید
عزیز من طبق قران گفتم دیگه نمیدونم شما ب چی معتقدین..‌چون دیقا کلام خود خداست حتی جز تفسیراشم نیست ا ...

کدوم سوره ایه؟

تا جای که من خوندم خدا گفته حتی انبیا هم دچار گرفتاری و مصیبت میشه

قطعا خدا جوابشونو میده از رلهی ک خودش میدونه و بنظرم ادم فقط خودش میدونه ک از کجا خورده..مثلا یکی ا ...

صد درصد 

خدا تقاص دلهای شکستمونو بگیره

خـدای‌قشنگم♥️گشایشی ایجاد کن برای دل هایی که با بغض صدایت میکنند🍃تاپیک مذهبی و دعا تگم کنین ممنون.و لطفا برای رسیدن به خواسته هام یه حمد بخونین یا صلوات ،ان شاءالله حاجت روا بشید
کدوم سوره ایه؟تا جای که من خوندم خدا گفته حتی انبیا هم دچار گرفتاری و مصیبت میشه

تورو خدا ولم کن زهرا ..مگه انبیا جز اون دسته هستن ک یاغی شدن...من گفتم اونایی ک دیگه یاغی میشن دیگه خدا حسابشونو برا اون دنیا ی دیگه میذاره...باور کن حوصله بحث ندارم اصن نمیخامم حرفمو ب کرسی بنشونم

کدوم سوره ایه؟تا جای که من خوندم خدا گفته حتی انبیا هم دچار گرفتاری و مصیبت میشه

آنها که کافر شدند، (و راه طغیان پیش گرفتند،) تصور نکنند اگر به آنان مهلت می‌دهیم، به سودشان است! ما به آنان مهلت می‌دهیم فقط برای اینکه بر گناهان خود بیفزایند؛ و برای آنها، عذاب خوارکننده‌ای (آماده شده) است!

یه سوال 

خدا اونهمه به بنی اسراییل فرصت داد و بازم راه طغیان رو پیش گرفتن 

خدا چرا نزاشت اونور عذابشون بده؟

چرا این دنیا هم عذابشون داد

مگه عذاب و تقاص مختص اونوره فقط؟

آنها که کافر شدند، (و راه طغیان پیش گرفتند،) تصور نکنند اگر به آنان مهلت می‌دهیم، به سودشان است! ما ...

خوب گفته این دنیاا؟🤣😂

الکی حرف نزنینن خدای

منم نمیگم به حقشون نمیرسن

ولی اون دنیا به حسابشون میرسن

این دنیا منتطر نباشید

تورو خدا ولم کن زهرا ..مگه انبیا جز اون دسته هستن ک یاغی شدن...من گفتم اونایی ک دیگه یاغی میشن دیگه ...

منطور اینه همه دجار گرفتار و مصیبت میشن

ربطی به ادم خوب بودن یا بد بودن نداره

نتیجه اعمال اون دنیا میرسن بهش