2777
2789

شاید یکم تاپیک زیاد زدم راجب این قضیه ولی من واقعا نیاز به مشاوره دارم و شهرمون هم دکتر مشاور نداره هرچی گشتم نبود و شما خواهرانه نظر بدید 

قضیه این هست اونا از اقوام بودن و حدود یک سال و نیم پیش مم میخواستم برم یه بخشی سر کار بعد خونواده اینا خیلی اومدن سمتمون چراغ سبز نشون دادن فامیلای اقوام میگفتن دوست دارن دخترشون رو بدن بع من و واقعا معلوم بود از رفتارشون هی احوالمو میپرسیدن و احترام میزاشتن اون بخشی هم که من میخواستم برم جای خوب و مهمی بود تا اینکه رفتن من به سر اون کار منتفی شد و یهو دیدیم از این رو به اون رو شد رفتارشون دیگه مثل قبل نبودن ولی گفتم شاید من حساس شدم یخورده .

تقریبا یک سال پیش من رفتم یک کار فنی یاد گرفتم طی کار آموزیم یه نفر فرستادم واس خواستگاری و به دخترشونم علاقه مند بودم دیدم مادرش گفته بود که دخترم میخواد بخونه واس فرهنگیان و کار کنه بعد پنج شیش سال خونمون رو عوض کنه ماشین بخره 

و جهیزیه بخره و با همکاری از خودش یعنی معلمی ازدواج کنه منم خیلی ناراحت شدم سر این حرفش و الان همون کار قبلیم که کنسل شد واسم داره جفت و جور میشه و یک کار فنی پر درآمد هم یاد گرفتم تایمای بیکاری یا مرخصی اون رو کار میکنم دیگه چیکار کنم کلا از سرم بیفته آخه از فامیلای تقریبا نزدیکه و مادرمم با مادره گرمه و هی زنگ میزنه پشت گوشی و من صداش رو می‌شنوم به مادرمم دو سه بار گفتم انقد گرم نگیر تو که بعد قضیه من بیشتر گرم شدی بعد میگه خب دوست نداشتن دخترشون رو بدن در صورتی که فقط مادرم ده بار بیشتر می گفت از خداشون دخترشون رو بدن بهت منم دیگه اعتنایی به پدر و مادرم نمیکنم چون‌عزت نفس ندارن و واس بچشون ارزش قایل نیستن اگه رفتن من به سر اون کار هم قطعی بشه میدونم باز مادر و خونواده دختره میان سمتمون چیکار کنم خواهرانه راهنمایی کنید دیگه نمیخوام کوچیک بشم و اصلا دلم با ایم وصلت نیست ولی یخورده دلم باز پیش طرف هست ولی خیلی خیلی کم شده نسبت به قبل؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون دختر چی تورو هم میخواد، یا نظر اونم منفیه؟

نمیدونم وقتی واسطه فرستادم خواستگاری مادرش اونا رو گفته بود و دخترم اونجا بود و چیزی نگفته بود در کل خوشم از خونواده پول دوستش نمیاد 

با یکی دیگه برو تو رابطه و ازدواح کنکارت چیه ؟

چطور برم توی رابطه من نخواستم با دختری در ارتباط باشم و دوست دارم طرف مقابلمم مثل خودم باشه و از کجا بدونم طرف مقابل نبوده تو رابطه اصلا جطور پیدا کنم 

نمیدونم وقتی واسطه فرستادم خواستگاری مادرش اونا رو گفته بود و دخترم اونجا بود و چیزی نگفته بود در کل ...

دیگه برای اون کار میخواستنت دیگه 😂کاملا مشخصه برو سر اون کار خداتو هم شکر کن زود فهمیدی زن زندگیتو هم یه روز پیدا میکنی فقط دیگه کلا فکرشو نکن ب درد نمیخوره

دیگه برای اون کار میخواستنت دیگه 😂کاملا مشخصه برو سر اون کار خداتو هم شکر کن زود فهمیدی زن زندگیتو ...

خیلی پر روعه میدونم برم سر کار میان میگن اون موقع دستتون تنگ بوده نخواستیم اذیت بشین و دخترم میخواسته درس بخونه و از این چرت و پرت ها بخاطر شما قبول نکردیم مادر منم خب حریم خصوصی نزاشته واسمون اصلا دست کنم تو دماغ فردا بی بی سی اعلام میکنه 

منم متولد ۸۱

چه ماهی ؟ 

یعنی ما با هم همسنیم بعد تو به فکر ازدواجی ؟ 

خو منم با کسی نبودم 

اما تعداد افرادی که تا الان دوست مخالف نداشتن خیلی کمه و میشه گفت نادره

من عقیدم اینه که گذشته هر کسی به خودش مربوطه

نمیدونم وقتی واسطه فرستادم خواستگاری مادرش اونا رو گفته بود و دخترم اونجا بود و چیزی نگفته بود در کل ...

از کجا مطمئنید ک پول دوستن شاید واقعا میخاد ادامه تحصیل بده مگه هرکی  با طرف گرم گرفت میخاد دومادش بشه 

بهرحال اگه فکر میکنید اخلاقیاتتون بهم نمیخوره فراموش کنید بهتره ی عمر پشیمومنه

فردا پس فردا تو زندگی می بینید هزارتا مشکل پیش میاد بی پولی نداری و...ایناهم ک بقول شما پول دوستن هی سرکوفتت میزنن

بهتر با کسی دیگه برید تو رابطه