2777
2789

البته نه واسه همچی 

مثلا ضد مانتوی کوتاه هس و اصلا بهش گوش نمیشه هردم مپیوشم و اونم هردم غر میزنه 

یا واسه عروسیمون چنددد بار گف تنگ نپوش منم هی بهونه اوردم بعد اخرش گفتم بهترین روزم لباسم ب دلم نباشه ب چ درد میخوره..  اونم گف پس هرجور میخای بپوش دیگه بهت نمیگم 

یا اخرین بازدید اینستام یکی دوبار گف مخفی نکن ببینم و منم اهمیت ندادم ب حرفش اونم دیگه نگف 

یا یک پیج اینستا ک پسر توشه هزار خورده ای فالوور دارم تاالان چن بار گفته ببندش. یک مدت بستمش دوباره اوردمش.  بازم گف ببندش و من حذفش نکردم حتی رفتم فالوش کردم تا بدونه پاک نمیکنم 

نمیدونم کارم درسته یانه؟! 

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما هیچ ما نگاه

شما ک انقد لجبازی و گوش ب حرف شوهرت و مرد زندگیت نمیکنی میای گوش ب حرف ما کاربرا کنی؟؟؟؟اره دوبار😐

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻
تاپیک قبل حقمو گزاشتن کف دستم😅

خب دوباره میخوای بزارن 😂

💍"آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت♡ شهید ابراهیم هادی♡ممنون میشم برای صاحب خونه شدنم و جور شدن جهیزیم دعا کنید🌷🌻