2777
2789
عنوان

اون دختری که پاشه بره

97 بازدید | 12 پست

اون دختری ک بره خونه پسر چیه؟ از دید اون پسره ها یواشکی بره خونه دوست پسرش

طرف پسری هم باشه ک همزمان با چند تا باشه هرسری هم یکی بره خونش دیدش ب این دخترا ک باهاش پا میشن میرن چیه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😐

اسباب بازی جنسی

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

دختر خنگ ساده

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

بستگی داره.

اگه همرو میبره تو هم جز همونایی و فقط نیازشون برطرف میکنی و به چشم یه وسیله میبینتت و خیلی زودم میندازتت دور . و دم دستی میشی و ارزشت پایینه یعنی.

اما خب اگر مدت زیادی تو رابطه بودید و رفتی خونش اون یکم متفاوته

برطرف کننده حس نیازاگر فاب بودن و تک پر فرق داشت

اگر با یکی از دخترا ک میبره فاب تر باشه ولی خب اینطوری همزمان با چند نفر دور از چشم اون هست یعنی ی جورایی خیانت خب این پسره بازم عاشق دختره هست؟ 

من نمیدونماااا

به این حرفا نیست

اگه دوستش داشته باشه برا هر کاره دختره یه توجیح پیدا میکنه

نره خونه ،میگه نجیبه

بره خونه، میگه میخواد کنارم باشه همیشه

اگرم نخواد دختررو بازم یه توجیح میاره برا هرکارش

نره خونه میگه به فکر من نیست و کنارم نمیاد و بی اعتماده

بره خونه میگه خرابه

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍
من نمیدونماااابه این حرفا نیستاگه دوستش داشته باشه برا هر کاره دختره یه توجیح پیدا میکنهنره خونه ،می ...

خب درصورتی ک پسره با ی نفر باشه ن این ک پسره هم همزمان با چند نفر باشه 

اگر با یکی از دخترا ک میبره فاب تر باشه ولی خب اینطوری همزمان با چند نفر دور از چشم اون هست یعنی ی ج ...

نه فقط شاید دختره ی چی داره ک نمیخواد از دست بده

اگر دختره عاقل باشه میکشه کنار و ب پسره میفهمونه ک دم دستی نیست و اگر پسره واقعا دختره رو دوست داشته باشه از لا...ی بازی دست برمیداره

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"