2777
2789

سلام من با مادرشوهر تو یه ساختمان زندگیم میکنیم من طبقه پایین این یکسال مادرشوهرم هرکاری داره صبحا میاد جلو در هر راهی رو انتخواب کردم باز درست نشده جواب ندادم میدیدم دخترش زنگ زد که ببینه گوشیم زنگ میخوره تو خونه و قبلا به شوهرم اطلاع میدادن که من جواب ندادم بعدش جواب دادم میدیدن من صورت خواب الودم بازم مادر شوهرم میاد امروز صبح که اومد من با موهای ژولیده رفتم جلو در گفتم وای سرم درد میکنه یهو از خواب پاشدم و اینا بعدش دوباره به یه بهانه صدا زدم گفتم قرص مسکن خوردم انقد سردرد دارم و بهش گفتم از این به بعد بعداظهر ها همدیگرو صدا بزنیم چون من سردرد میشم اونم گفت باشه ببخشید ولی میدونم اصلا عار و درد نداره و یادش میره دوباره چند روز بعد میاد

به نظرتون حرفم درست بوده?

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعضیا خیلی رو دارن به شوهرتم بگو تذکر بده یا صبح زود برو باشگاه تا ظهر بگرد،، من در خونه مادرمم بدون ...

مادر شوهر من اصلا حرف بقیه برنمیخوره واقعا رو داره

بابا همیشه باز میاد اصلا اعصابمو خورد کرده

باشوهرت هماهنگ کن گوشیتو بزار رو سایلنت بگو زنگ زدی جواب ندادم نگران نباش رو سایلنت برو تو اتاق بخواب دراتاقم ببند به شوهرت زنگ زدن بگه خوابیده گوشیم رو سایلنت بیداربشه خودش مییاد بالا ولش کنید بدخوابش نکنید 

بعضیا خیلی رو دارن به شوهرتم بگو تذکر بده یا صبح زود برو باشگاه تا ظهر بگرد،، من در خونه مادرمم بدون ...

شوهرم طرف اوناس بهش میگم میگه خب نخواب چرا زیاد میخوابی

باشوهرت هماهنگ کن گوشیتو بزار رو سایلنت بگو زنگ زدی جواب ندادم نگران نباش رو سایلنت برو تو اتاق بخوا ...

خواهرجان اگه شوهر پشتم بود چه غصه ای داشتم چیزی به شوهرم بگم جبهه میگیره میگه خب زیاد میخوابی نخواب

کاش نزدیک مادرشوهر نرین

اوایل میخواستم نیام پدرشوهرم گفته بود قرص میخورم خودمو میکشم

بعد من فکر نمیکردم مادرشوهرم اینطور باشه خیلی رو داره اصلا هرچی بهش بگی باز کار خودشو میکنه

از این به بعد تاپ و شورتک بپوش تو خونهبه شوهرت بگو هی میاد دم در من معذب میشم همش باید لباس بپوشم

شوهر من خیلی عوضیه اینارو بهش بگم میگه تو به خانوادم بی محبتی و بی توجهی میکنه میخوای که اونا نیان

تنها راه اینه که خودمو بزنم به سردرد و مریضی بلکه خجالت بکشه

البته مادرشوهر من رو دار تر از این حرفاس

شوهر من خیلی عوضیه اینارو بهش بگم میگه تو به خانوادم بی محبتی و بی توجهی میکنه میخوای که اونا نیانتن ...

چند ساله ازدواج کردین؟

نمیتونین جا به جا شین؟ زندگی نزدیک مادرشوهر همیشه پر از چالشه

چند ساله ازدواج کردین؟نمیتونین جا به جا شین؟ زندگی نزدیک مادرشوهر همیشه پر از چالشه

۱سال

با اجاره های سنگین نمیشه بعد خونه رو همسرم خودش ساخته به اسم خودشه

اگه ام بریم میگن آه باهامون نساخت از ما بدش میاد