2777
2789
عنوان

مادرشوهراتون موقع زایمان چکار کردن براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 51 پست

خیلی کارها کرد 

کل دوران بارداری یک پیام هم نداد 

چند بار بستری شدم 

بعد زایمان ای سی یو بستری شدم 

روز سوم اومدم خونه دو ساعت اومدن دیدن بچم 

یک لیوان آب هم نداد دستم 

بچه رو برداشت رفت تو سالن 

بعدم رفت 

و دیگ دیدن نوه اش هم نیومده 

تازه بعد بدنیا اومدن نوه اش کل ارث بین بچه های دیگ تقسیم کردند یواشکی و به همسرم هیچی ندادند 

استراحت مطلق بودم مادرم از ماه پنجم بارداریم تا چهل و پنج روزی بعد زایمان از من و بچه و همسرم نگهداری کرد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خونه خودم بودم سر هر دو تا دخترم اومد ده روز تمام موند خونم صبحم زود بیدار میشد زنگ میزد به دختراش که من حوصله ام سر رفته بیایید اینجا! خودشم برا یه لیوان آب از جاش بلند نمیشد اونوقت همش از من ایراد میگرفت که زن زائو باید بخوره تا شیر داشته باشه اخرش گفتم باید برام بیارین تا بخپرم دیگه پس اینهمه ادم برا چی نشستین بالا سرم اگه قراره خودم پاشم بپزم 

من قراره مادر خودم بیاد اونروز مادرشوهرم میگه از بیمارستان برگردی منم میام نمیرم تا ده شب هر وقتم می ...

عزبزم مادر شما نباید مسیولیت ایشونو به عهده بگیره و یا اینکه بخواد پذیرایی کنه ازش😂

خیلی کارها کرد کل دوران بارداری یک پیام هم نداد چند بار بستری شدم بعد زایمان ای سی یو بستری شدم روز ...

چرا بستری بودی ؟

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
قطعا خونه خودت ارامش و راحتی بیشتری داریو تاجایی که من دیرم و میدونم مادر شما باید بیان برای نهداری ...

مشکل من اینه مادرم میاد مادرشوهرمم زنگ زده میگه منم ده شب میام میونم بدون اینکه دست به هیچ کاری بزنه کلا عاشق اینه یه مراسمی چیزی باشه بره چن روز چن روز بمونه نمیدونم چکار کنم 

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا معجزتو سالم بغلم برسون. اللهم صل علی محمد و ال محمد
خیلی کارها کرد کل دوران بارداری یک پیام هم نداد چند بار بستری شدم بعد زایمان ای سی یو بستری شدم روز ...

کاش منم همینجور کلا ریختشو نمیدیدم منم هیچ کمکی نکرده فقط رو مخمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من بارداریمم خونه مادر بیچاره ام بودم بعدشم تادوسه ماه 

میدونی قبلش طبقه بالامادرشوهرم بودم ک دستشویی حموم نداشت دوتابرادر شوهر مجرد 

خواهرشوهرم خیر نبینه الهی هیچ وقت رنگ آرامش نبینه ب دروغ گفت خونه داره توخواستگازی بعد عقد خرشون از پل گذشت گفتن بدهی هم داره 

دیگ تا طلاق پیش رفتم اما نذاشتن بعدش تو اون طبقه بالا باردار شدم شانس من خونه هاشونو شهرداری مبخواست داشتن خراب میکردن کل کوچه وخونه هارو گردوخاک برداشت 

رفتم ی سال خونه مادرم 

مادر شوهرم همه فامیل می‌برد تو طبقه ی من می‌گفت ببینید چ گردوخاک جمع شده زندگیشو ول کرده رفته خوب حامله ای چی میشه 

خلاصه حتی بچه امم یه بار نشست میگفت ب مادرت بگو بیاد 

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.
چرا باید از مادر شوهر توقع داشت مگه برا اونا میزاییم از کسی توقع نداشته باش که کسیم ازت توقع نداشته ...

من توقعی ندارم ازش اون نشسته من زایمان کنم بیاد اینجا چتر کنه مادرم بغیر منو بچم سرویس به اونم بده چون دست به هیچ کاری نمیزنه خودش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خونه خودم بودم سر هر دو تا دخترم اومد ده روز تمام موند خونم صبحم زود بیدار میشد زنگ میزد به دختراش ک ...

عین مادرشوهره منه یه دختر مفت خورم داره با دوتا بچه همش آواران سرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40